Csatlakozz korlátozott ideig az Akadémiához!

nap
óra
perc
m.perc

A Yurkov Akadémia Stílusklub kapui NYITVA VANNAK szeptember 17. éjfélig!

Siess, ne maradj le!

A tudatos nők exkluzív közössége

Yurkov Akadémia Stílusklub

Állítsd az öltözködést önmagad szolgálatába.
Építsd fel a stílusprofilod és érezd, hogy újra többre vagy képes!

Zárt közösség, exkluzív tartalmak

A Stílusklub tagjaként az országban a legelsők között értesülhetsz a legfrissebb trendekről és hozzáférhetsz a belsős titkos tartalmainkhoz.

50+ órányi haladó szintű videós tananyag

Hétről hétre újabb videóval jelentkezünk, amelyekkel biztosíthatod a naprakész stílus-tudásod a saját otthonod kényelméből.

Folyamatos konzultációs lehetőség

Gyakorlatilag saját
stylist-csapatod lehet, hiszen bármikor kikérheted a Yurkov-lányok személyre szabott véleményét.

Miről szól a Yurkov Akadémia Stílusklub?

Képzeld el, hogy amikor reggel belenézel a tükörbe, eláraszt az önbizalom. Érzed, hogy erős vagy és megnyerő. Képzelj el egy összetartó női közösséget, amelynek a tagjai folyamatosan motiválják, segítik és támogatják egymást.

Képzeld el, hogy van egy saját stílusszakértőkből álló csapatod, akik virtuálisan mindig melletted vannak és bármikor tanácsot kérhetsz tőlük.

Képzelj el egy zárt felületet, ahol videós tananyagok formájában sajátíthatod el a legjobb stílustrükköket.

Egy fantasztikus női közösség, ahol mindenki önmaga legjobb verziójává válhat.

 

Stílus, tudás, önbizalom, nőiesség, magabiztosság.
Erről szól a Yurkov Akadémia Stílusklub.

Tudnod kell: ha a ruháidat csak takargatásra használod, sosem leszel elégedett

A legtöbb nő nincs békében a testével. Ha ez rád is igaz, akkor talán Te is hajlamos vagy arra, hogy a ruháidat takargatásra használd ahelyett, hogy megmutatnád a nőiességedet és kiemelnéd a testalkatod előnyeit.

Ez a fajta zárkózottság kifelé is kommunikál: döbbenetes hatással van a magánéletedre és a karrieredre egyaránt. Egyfajta burokba zárod magad a ruháid által és láthatatlan maradsz a környezeted számára.

Hogyan emelkedhetnél ki a tömegből és érhetnél el sikereket, ha még Te magad sem szeretnéd, hogy észrevegyenek?

Egy jól felépített stílusprofil
az egész életedre pozitív hatással van

Harmónia

Élvezni fogod a reggeli
öltözködést, így az egész
napod derűsebbé válik.

Önbizalom

Magabiztosan indulsz el otthonról, végre meg mered mutatni magad
a világ előtt.

Tudatosság

Minden szituációban önmagad lehetsz, kényelmetlenség és frusztráció nélkül.

Sokan azt gondolják, hogy a vonzó, szexi és megnyerő külső érdekében meg kell változniuk. Az igazság az, hogy nem is tévedhetnének ennél nagyobbat. A kulcs nem a változásban rejlik, sokkal inkább abban, hogy megtaláld azt a stílust, amivel szabadnak érezheted magad és begyűjtheted mások elismerő – néha jólesően irigykedő – pillantásait.

A Yurkov Akadémia Stílusklub tagjaként végre kibontakoztathatod a benned rejlő belső erőt és személyes szépséget. Itt az idő, hogy Te is felfedezd, miként állíthatod az öltözködést a saját céljaid szolgálatába!

Mi mindent kapsz meg az Akadémia tagjaként?

Heti élő videók

Minden héten egy újabb, haladó szintű stílusvideóval érkezünk az aktuális a újdonságoknak megfelelően, amelyeket csak és kizárólag a tagok érhetnek el.

Rendszeres kérdezz-felelek

A heti oktatóanyagokon túl rendszeresen tartunk kérdezz-felelek jellegű élő videós bejelentkezéseket is, ahol a tagok személyes stílus-kihívásaikra kaphatnak azonnali válaszokat.

 

Fél éves trendfigyelés

Mindig elhozzuk haladó stílus-szemlélettel az aktuális őszi/téli, illetve tavaszi/nyári divat, smink és hajtrendeket.

Exkluzív tartalmak

A legfrissebb hírek, trendek és információk az országban elsőként. Az Akadémia tagjaként olyan tartalmakhoz és előadásokhoz férhetsz hozzá, amelyek sehol máshol nem elérhetőek.

Egyedi kedvezmények

Az Akadémia tagjaként természetesen tőlünk és a velünk együttműködő partnereinktől is egyedi kedvezményekre lehetsz jogosult.

Motiváló közösség

A csatlakozással egy több száz fős női közösség részese lehetsz, akik folyamatosan támogatják, motiválják és segítik egymást egy zárt Facebook-csoport keretein belül. Ez kivételes!

Csatlakozz most és férj hozzá azonnal az 50+ órányi tananyaghoz!

Az Akadémia tagjaként azonnal elkezdhetsz válogatni a már feltöltött videós tananyagok közül testalkatokról, évszaknak megfelelő szett-ötletekről, aktuális összeállításokról, divat-, haj- és sminktrendekről, gardróbrendezésről, stílusprofil-építésről, kiegészítőkről, sőt még egy stílusprofil-építő, és egy testbeszéd mini-tréninget is találsz a videók* között!

*A képen 16 videót látsz, ami 20 százaléka sincs az azonnal elérhető tananyagaink mennyiségének.

A visszanézhető heti ÉLŐ bejelentkezések alkalmával olyan témákat boncolgatunk, mint például:

A témákat gyakran a tagok egyedi kéréseinek megfelelően alakítjuk
és rendszeresen hívunk szakértő meglepetésvendégeket is.

A Yurkov Akadémia Stílusklub tagjaként végre kibontakoztathatod a benned rejlő belső erőt és személyes szépséget. Itt az idő, hogy Te is felfedezd, miként állíthatod az öltözködést a saját céljaid szolgálatába!

A legszebb ajándék amit magadnak adhatsz

Szabadítsd fel a saját stíluserőd!

Belegondoltál már abba, hogy vajon miért van egyeseknek kimagasló vonzereje és mágikus kisugárzása? Az, hogy nap mint nap kiválóan érzed magad a bőrödben, csak egyike a sok-sok pozitív következménynek, ami a saját egyéni stílusod felfedezéséből fakad…

A viselt ruháid és stílusod mindent elárulnak a személyiségedről és befolyásolják a saját magadról alkotott véleményed, a lelkiállapotod és a személyes erődet is. Ha képes vagy önmagad szolgálatába állítani az öltözködést, kiegyensúlyozottabbá és magabiztosabbá válsz, ez pedig mások számára is azonnal láthatóvá és érezhető válik.

A Yurkov Akadémia Stílusklub tagjaként drasztikusan lerövidítheted a saját egyéni stílusod megtalálásához vezető utat, hiszen hétről hétre megtanulod,

A felsorolást tulajdonképpen a végtelenségig sorolhatnánk, hiszen az Akadémia tagjaként
bármikor, bármilyen stílussal és öltözködéssel kapcsolatos kérdésre választ kaphatsz 🙂

Ki fog segíteni Neked eligazodni a stílus szerteágazó világában?

Kovács Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Azóta már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel videói, tanácsadásai és kurzusai révén a ruhásszekrényük és bizonytalanságuk terhe alól.

Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

Csánk-Takács Mirtill

a YURKOV stílusszakértője

Mirtill a reklámszakmában dolgozott, még ebben a kreatív iparágban is kitűnt extrém stílusával, innovatív ötleteivel. Tipikusan az a nő, aki hihetetlen stílusérzékkel született.

Már régóta tervezte, hogy rekláméból a stílus világába lép, és mikor Orsival 2017-ben találkozott, nem volt kérdés: váltott! A YURKOV élő videóinak színességét adja, ötleteivel, tanácsaival a YURKOV kiscsoportos stíluskonzultációkon, személyes gardróbrendezéseken, és közös vásárlásokon nyitja ki a nők önbizalmát.

Kádár-Németh Kinga

a YURKOV stílusszakértője

Kinga három dologért rajong: a családjáért, a stílusért és a motorokért. Amolyan igazi vagány, stílusos édesanya!

Orsi első stílustanácsadó tanfolyamán végzett, és mivel elképesztő tehetsége kiemelte őt, a YURKOV Csapat tagja lett. Kinga a Yurkov Akadémián kívül a kiscsoportos stíluskonzultációkon segíti a nőket stílusuk finomításában, és addig öltözteti őket, míg azt nem érzik:
végre újra tetszenek maguknak!

Szeretnél TE is a Yurkov Akadémia Stílusklub tagja lenni?

Exkluzív közösségünk nyitva áll minden tudatos, fejlődni vágyó nő előtt, aki szeretné kibontakoztatni saját stíluserejét. Sajnos nincs lehetőségünk mindenkinek egyéni stílustanácsadást tartani, ám az Akadémia keretein belül mégis személyre szabott segítséget tudunk nyújtani bárki számára. Ráadásul sokkal kedvezőbb áron!

Míg egy egyéni tanácsadás ára 100 ezer forint körül mozog, addig a Yurkov Akadémia Stílusklubhoz ennek a töredékéért, mindössze havi 6.990 Ft-ért csatlakozhatsz.

Ezért a havonta megújuló tagdíjért cserébe mindent megkapsz: hozzáférést a zárt Facebook-csoportunkhoz, a heti élő videókat, a már feltöltött tananyagokat, az exkluzív kérdezési lehetőséget, egyedi kedvezményeket, a havi találkozókat … Igen, havonta mindössze 6.990 Ft-ért lehet egy komplett stylist-csapatod és olyan tudásod, amivel bárkit azonnal beelőzhetsz!

Mire elég napi 233 Ft?

Mit gondolsz, érdemes naponta 233 forintot fektetned a saját stílusodba? Megér neked napi 233 forintot a személyes erőd és önbizalmad?

Megér ennyit a tudat, hogy többre vagy képes?
Készen állsz arra, hogy a tükör előtt azt érezd:
végre újra tetszel magadnak?

A Yurkov Akadémia Stílusklub kapui jelenleg ZÁRVA vannak.

A gombra kattintva van lehetőséged jelentkezni a YURKOV Akadémia Stílusklub várólistájára. 
Amint megnyitjuk a kapukat elsők között fogsz értesítést kapni. ⏰

Válaszd ki a csomagod!

ÉVES előfizetés

(2 hónap ingyen)

Ha nem szeretnéd havi levonásokra bízni a tagságod, hiszen Te már tudod, hogy mennyire jó velünk együtt öltözni és szépülni, akkor rendelj éves tagságot és cserébe 2 hónapot ajándékba adunk!

Havi előfizetés

(csupán 6.990 Ft / hó)

Ha első körben csak kipróbálnád az Akadémiát, válaszd a havi megújuló előfizetést, amit rugalmasan alakíthatsz. Az előfizetésedet bármikor lemondhatod, biztonságban vagy.

Termék adatai

Termék
Mennyiség
Ár
Yurkov Akadémia Éves előfizetés
79990 Ft minden év
+
79990 Ft
Yurkov Akadémia Havi előfizetés
9990 Ft minden hónap
+
9990 Ft

Számlázási adatok

Magyarországi vagy külföldi vállalkozás adatait adod meg? *

A checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással.

Ha előfizetsz a YURKOV Akadémiára, havonta egyszer, a regisztrációd napján automatikusan levonjuk tőled a havi díjat. Online bármikor szabadon lemondhatod az előfizetésedet.

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Yurkov Akadémia Éves előfizetés  × 1 79990 Ft / év
Részösszeg 79990 Ft
Összeg 79990 Ft (Adótartalom: 17006 Ft ÁFA)
Ismétlődő fizetés részletei
Részösszeg 79990 Ft / év
Összesen 79990 Ft / év (tartalmazza a 17006 Ft ÁFA -t)
Első megújítás: 2025.07.18.
  • Bankkártyás fizetés választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés a Stripe biztonságos nemzetközi rendszerén keresztül történik (hozzánk semmilyen adatod nem jut el, azokat mi nem tároljuk).

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

A bankkártyás fizetés a Stripe teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 2 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 24)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Itt már találkozhattunk