Nagy Online Stílus Summit

PRÉMIUM

Szerezd be a rendezvény összes előadásának felvételét, ami segíthet abban, hogy képes legyél megtalálni a saját stílusod és növelni az önbizalmad…

(Több mint 10 órányi érték lehet a tiéd)

Ismerd meg a személyes stílusod és tanulj az öltözködésről – gyakorlati tippekkel!

Sokan úgy élik az életüket nap mint nap, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben. Reggel a tükör előtt állva elégedetlenek azzal, amit látnak, és ez az érzés végigkíséri őket egész nap. Nem ismerik fel, hogy mi áll jól nekik, és mi az, ami igazán kifejezi a személyiségüket.

Te is tapasztaltad már, hogy egy adott helyzetben nem érezted magad elég magabiztosnak a megjelenésed miatt?

…nem is áll jól rajtam ez a ruha…
…nem kellett volna ezt a színt választanom…
…alulöltöztem, mindenki elegánsabb nálam…
…ez a szoknya nem is én vagyok…

Ha gyakran feszengsz hasonlóképpen, valószínűleg Te is küzdesz a saját stílusod és a megfelelő öltözék megtalálásával.

A hozzád illő stílus nem csupán a külsődről szól, hanem önmagad felfedezéséről is, ami az életed minden területére pozitív hatással lehet. Ha sikerrel jársz, a megjelenésed a személyiséged tükrévé válik, így önazonosan, és mindenekelőtt magabiztosabban léphetsz fel a mindennapokban.

A Nagy Online Stílus Summit-on hiteles hazai szakemberek kínálnak majd számodra professzionális segítséget, hogy képes lehess megtalálni és kifejezni a saját stílusod.

Ha kéred a videócsomagot, szeptember 28-án, a konferencia végén azonnal elküldjük neked az összes előadás felvételét. Azokat bármennyiszer és bármikor visszanézheted. Garantáltan nem maradsz le semmiről!

A 10+ óra anyaga eredeti áron 29.900 Ft. Azonban, ha szeptember 27. éjfélig megrendeled, akkor egy jelképes összegért, 70% kedvezménnyel, 8.900 Ft-ért a tiéd lehet. Így 1-1 előadás ára 494 forintra jön ki…

Miért fontos, hogy foglalkozz a saját stílusoddal?

Sokan úgy élik az életüket nap mint nap, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben. Reggel a tükör előtt állva elégedetlenek azzal, amit látnak, és ez az érzés végigkíséri őket egész nap. Nem ismerik fel, hogy mi áll jól nekik, és mi az, ami igazán kifejezi a személyiségüket.

Ez a bizonytalanság pedig nemcsak a ruhatár összeállításánál okoz problémát, hanem kihat az önértékelésre, a magabiztosságra, és végső soron a szakmai és magánéleti sikerekre is.

Ha nem érzed egésznek a megjelenésedet, az visszahúzó erőként hat: nehezebben szólalsz fel meetingeken, visszahúzódsz társaságban, és sokszor nem mered megragadni a kínálkozó lehetőségeket. Ez a bizonytalanság gátat szab az álmaid megvalósításának, és megakadályoz abban, hogy igazán kibontakozz mind a karrieredben, mind a személyes kapcsolataidban.

A konferencián:

Check Circle Light Streamline Icon: https://streamlinehq.com

megmutatjuk, milyen elakadások függhetnek össze a megjelenéssel kapcsolatos problémákkal

Check Circle Light Streamline Icon: https://streamlinehq.com

időtlen stílustippekkel, örök érvényű szempontokkal segítünk abban, hogy felfedezd a saját stílusod

Check Circle Light Streamline Icon: https://streamlinehq.com

felhívjuk a figyelmed a leggyakoribb öltözködési bakikra és eláruljuk, hogyan kerülheted el őket

Kérd az összes előadás felvételét és ismerd meg a leghatékonyabb stílustanácsadási módszereket és önsegítő gyakorlatokat!

Máris mutatjuk a konferencia teljes programját

(A programváltozás jogát fenntartjuk!)
09:00 - 10:00

Kovács Yurkov Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

Miről kommunikálunk a stílusunkkal, avagy mit látnak belőlünk mások?

Az előadásról:
Gondolkodtál már azon, hogy vajon milyen téged kívülről látni? Egy idegen szemével? Az előadás során a stíluskommunikáció lesz a középpontban, és stílusonként végig fogjuk nézni, hogy melyik stílus (pl. elegáns, casual, minimalista, sportos, stb.) milyen kommunikációs formák állnak. Egészen pontosan el fogom neked mondani a tapasztalataim alapján, hogy a stílusod alapján mit látnhatak belőled az emberek, mit éreznek, amikor meglátnak téged. Az előadás a másik oldalról is nagyon tanulságos lesz: pontosan fogod tudni, hogy egy-egy stílus mögött mi húzódik: milyen félelmek, milyen szándékok, netán milyen traumák. Saját magadat is és másokat más szemmel fogsz nézni ezután.

Pataki Tőzsér Eliza

Stílusszakértő

Gyermekvárás Stílusszakértői szemmel

Az egyensúly fontos része mindenki életének, legyen szó róla külső vagy belső vonatkozásban. Ennek fontos alkotóeleme a megjelenés, magabiztosság, öltözködés is. Ismeretségi körömben már többen küzdöttek azzal, hogy valós önképet, szilárd önbizalmat tudjanak kialakítani. Ennek felismerése még inkább motivált abban, hogy személyre szabottan megmutassam másoknak is a megjelenés erejét. Évek óta követtem a Yurkov munkásságát majd miután 2023-ban elvégeztem a stílustanácsadó képzésüket, elindítottam a saját vállalkozásomat. Közben pedig volt szerencsém az elmúlt évben többször is együtt dolgozni Orsival és Mirtillel.

Az előadásról:
Egy nő életében rengeteg változás lehetséges, megannyi szerepbe kerülhetünk. Az egyik nagy változást elhozó időszak a gyermekvárás, anyává válás ideje. Minden ember teljesen egyedi és összehasonlíthatatlan, így erre a témára sem lehetnek általános receptek. Hogyan is lehetnének? Minden test, hormonrendszer, élethelyzet, stílus, egyéniség más. Ha a tükörben egy másik ember néz vissza ránk, mint amihez hozzászoktunk, az ijesztő lehet. Ahhoz, hogy a korábbi önbizalmunk, magabiztosságunk ne tűnjön el igenis tennünk kell. Kívülről és belülről is. Az előbbi témáról szeretnék bővebben beszélni a – A Nagy Stíluskonferencia – Yurkov Online SUMMIT – egyik előadójaként.

Kiss Katka

Szín- és stílustanácsadó

Harmóniában a színekkel –
kívül-belül

Kiss Katka, a KTK Style megálmodója, 2019 óta dolgozik szín- és stílustanácsadóként, és az elmúlt években már közel ezer nőnek segített saját stílusának megtalálásában. Bár helyileg Debrecenben tevékenykedik, rendszeresen keresik fel hölgyek az ország legtávolabbi pontjairól is személyes konzultációért! Munkájában elhivatott, folyamatosan fejleszti magát és szenvedélyesen kutatja az öltözködés fizikai (testi adottságok szerinti) és lelki tényezőinek összefüggéseit. A social media felületein elérhető “szett-inspirációs” videói kifejezetten népszerűek, a stílus világában fejlődni vágyó hölgyek pedig exkluzív (előfizetői) Instagram csatornáján is rengeteget tanulhatnak tőle.

Az előadásról:
A tudatos színválasztásnak meghatározó szerepe van a kisugárzásunkban! Egy jól megválasztott színű ruha ugyanis nemcsak arcunkat teszi látványosan ragyogóbbá, de lelkünket, belső énünket, és ezáltal önbizalmunkat is erősítheti! Az előadásból kiderül, hogyan határozhatjuk meg legelőnyösebb színeinket külső jegyeink és belső személyiségünk figyelembevételével! Katka hasznos tippeket oszt meg azzal kapcsolatban is, mire figyeljünk a színek használata során, és miként változhat meg egy-egy színhatás pl. a kombinációk vagy a minták segítségével!
10:00 - 11:00

Takács Viola és Bagó Janka

Visual merchandise és Brand manager – Emporium

Klasszikus elegancia a modern korban

Az előadásról:
Viola és Janka az Emporium márka képviselői, mind a ketten stílus tanácsadók, a márka vlogjának arcai. Ezen a platformon Együtt Emporiumban címmel, azt mutatják be hétről – hétre, hogyan lehet a klasszikus darabokat a ruhatárba a legjobban beilleszteni és kihasználni. Friss szemmel, néha merész és pimasz ötletekkel adnak választ arra hogyan lesz trendi az elegáns öltözködés a mindennapokban. Tarts velük egy izgalmas előadásra, ha érdekel hogyan lesz a klasszikus öltözködés modern  és szeretnél hallani az elegáns öltözködés evolúciójáról. 

Bartos Viktória

stílustanácsadó

A nőiesség és a stílus számodra kihívás vagy tény?

Bartos Viktória vagyok, stílustanácsadó, a VivaBella stílustanácsadó szalon megálmodója és létrehozója. Hiszem, hogy minden Nőben ott a szépség. Kiben még rejtve, kiben már kibontakozóban, kinél már büszkén vállalva. Nem találkoztam még olyan Nővel, akiben ne találtam volna valami szépet, valami különlegeset. A célom, hogy ezt ő is felfedezze, megélje, legyen rá nagyon büszke, és merje megmutatni.

Az előadásról:
“Ha egy Nő meg tudja élni a nőiességét, megismeri saját magát, a működésmódjait, majd azt meg is tudja, meg meri mutatni a megjelenésén keresztül, az óriási energiákat mozgat meg. Először benne, aztán a környezetében is. Sok nő kezdi felfedezni, vagy már használja a nőiességét, a saját stílusát, amit jó látni, tapasztalni magunk körül. Ez az előadás legfőképp – de nem kizárólag- azokhoz a Nőkhöz szól, akik még nem tartanak itt. Benne lesznek azok a tapasztalataimon alapuló meglátásaim, amelyek a segítségedre lehetnek, ha néhol magadra ismersz.”

Nagy-Szeile Aliz

stílustanácsadó és coach

Old money, new confidence / Old money, új önbizalom - A stílusirányzat és ami mögötte van: a női lélek

2023-ban végeztem a Yurkov stílustanácsadó képzésén, illetve 2024-ben a Pro bona coaching & training center coach képzésén. Mind a stílustanácsadás, mind a coaching részről voltam (és vagyok is folyamatosan) az ügyfél oldalon. Mindkettő nagyon sokat adott nekem, nehéz élethelyzeteken segített át az ott elsajátított tudás, és azóta is segít hogy rátaláljak önmagam jobb és jobb verziójára. Ezen idő alatt körvonalazódott bennem egy cél, amiért ha teszek, akkor az feltölt egy hosszú nap után is. Amit küldetésként tudok megélni a mindennapokban, nemcsak a munkámban, de a magánéletemben is: “Emelni a környezetem.” Támogatni a körülöttem levőket, a jóllétüket, önbizalmukat és a saját magukról alkotott képüket, akár stílustanácsadással, akar coachinggal, vagy csak egy mosollyal és kedves szóval. 😊”

Az előadásról:
“Biztosan hallottál már az “Old money” stílusirányzatról, annak időtlen eleganciájáról és arról a minőségi megjelenésről, amit ez az irányzat képvisel. Ha nem, az is rendben van, az előadás elején megnézzük együtt, hogy mi is jellemzi ezt a stílust részletesebben. De vajon mi az az életérzés, ami mindemögött rejtőzik? Mi az, ami megszólít benne, és hogyan tudjuk ezt magunkra szabni? Hogyan tudjuk önazonosan viselni és belecsempészni a saját stílusprofilunkat? Az előadás alatt ezeket a kérdéseket járjuk körbe. Hozok majd egy kis háttérismeretet, sok-sok példát, tippet és trükköt. Te hozd kérlek saját magad. Az “Old money” pedig adja majd a letisztultságot és harmóniát, ami engedi a ruha alatt igazán ragyogni a személyiséget.”
11:00 - 12:00

Kövesdi Rita

a Hermelin Stilo stílustanácsadója,
Kibbe szakértő

Megérkezés önmagadhoz - Bevezetés a Kibbe univerzumba

A szépség megszállottja vagyok. A szépség számomra nemcsak szemet gyönyörködtető minőséget, hanem lélekemelő harmóniát is jelent, harmóniát pedig ott találunk, ahol a külső és a belső összhangban van. Az a célom, hogy minél több embernek segítsek megtalálni a harmóniát az öltözködésben, minél többen érezzék úgy reggelente, hogy bármi lehetséges, mert önbizalommal telve lépnek életük színpadára. A magától értetődő önbizalomhoz szerintem elengedhetetlen lépés, hogy tudatosan tekintsünk a ruhatárunkra és kompromisszumok nélkül építsük, csak olyan minőségű és stílusú ruhákat beengedve, amik valóban szolgálnak minket.

Az előadásról:
Mi lenne, ha most félretennél mindent, amit a különböző testalkatokról hallottál, elfelejtenél minden optikai trükköt és csak arra fókuszálnál, hogy milyen is vagy TE valójában, milyen energiák uralkodnak benned? A taoizmus yin-yang filozófiáját rávetítve az öltözködésre egy új dimenzió nyílhat meg előtted, ismerd meg az általam is használt és szeretett Kibbe módszert!

Nagy Finta Adri

stílustanácsadó

Kihívások és megoldások 40 felett

Régebben mindig azzal kezdtem a bemutatkozásaim, hogy anya, feleség, vállalkozó, …. vagyok. Ma már úgy kezdem: NŐ vagyok, mindegyik szerep a részem. A nőiességem pedig az a segítség és erő számomra, ami sok logisztika, manőverezés segítségével megtartja az egyensúlyt a szerepeim között. A stílus pedig szerelem, ami ennek a nagy egésznek számomra elegedhetetlen alkotója. Azt szeretném, hogy aki hozzám jön tanácsadásra, ne csak a testét akarja stílusosan felöltöztetni, hanem erősítse vele a belső harmóniáját .

Az előadásról:
Szeretném a stílust kicsit messzebbről indítani. Mert azt tapasztalom, hogy ugye mindannyiunk alap problémája a testünk. Viszont a helyes testtartásunkkal mégis keveset foglalkozunk. Pedig ha már “TARTJUK” magunkat, már a pocakunk is kisebb, a hátunk se annyira görbe, és még az anyagcserénk is javul. Utána pedig szeretnék nagyon egyszerű 5 alapdarabot mutatni, amitől a szettjeink bizonyos kor után se “unalmasak” vagy “aluntak”.

Korpos Evelin

a Windrose stílusterápia alapítója

A sokszínű nő - nőiességünk megélése a színtípusunk által

Az önbizalomhiányom, a hétköznapok “nincs amit felvegyek” apró tragédiái, a nőiességem keresése indított el a stílustanácsadóvá vállás útján. Több száz nő állt ez erdélyi tükröm előtt, nemcsak ideális színeket, fazonokat találtunk, hanem magabiztosságot, önazonosságot. Egy nő arca, ahogy képes újra mosolyogva tükörbe nézni a munkám igazi gyümölcse.

Az előadásról:
Kislányosan bájos vagy csábítóan dögös? Letisztult elegancia vagy bohókás otthonosság? Melyik “szerep” áll közelebb hozzád? A színtípusod és a nőiességed szorosan összefonódnak. Míg egyes árnyalatok viselése határozottságot, dominanciát sugall, addig másoké törékenységet, lágyságot. A tél típus ereje a kontrastzok drámaiságban rejlik, a tavasz típus üde színvilága törékeny nőiességet áraszt, a nyarak nagyszerűsége az árnyalatok egyszerűségben rejlik, míg az őszöké a természetközeliség megélésében. Az előadás során ruha összeállítások segítségével mutatom be, hogyan tudod a színtípusod segítségével még jobban megélni és kifejezni nőiességed. Például milyen színeket használj, ha határozottságot akarsz sugallni és milyet, ha a női bájod akarod kifejezni, hiszen ez évszaktípusonként változik.
12:00 - 13:00
Ebédszünet
13:00 - 14:00

Tóth Katalin

Női mentor, beauty, life – és párkapcsolati coach, stílustanácsadó, aranykoszorús kozmetikus mester

Az Örök NŐ stílusa

A szépségiparban eltöltött 45 év alatt legfőbb küldetésemnek mindig is a nők segítését éreztem. Kozmetikusként először a külső szépítésével foglalkoztam, majd egyre inkább érdekelt, hogy mit tudok tenni vendégeim belső világának harmóniájáért. Ezért eszköztáramat folyamatosan bővítve ma már komplex módon tudok segíteni a hozzám fordulóknak, hogy harmóniába kerüljenek önmagukkal és megtalálják a saját stílusukat.

Az előadásról:
Hogyan hatnak életciklusaink és élethelyzeteink stílusunkra? Hogyan hat belső világunk külső megjelenésünkre? Befolyásolhatjuk e hangulatunkat, akár energiaszintünket külsőnk változtatásával? Mi az a kisugárzás, és milyen össszetevői vannak? Mit tehetünk a vonzó kisugárzásért? A szépség 10 parancsolata. Hogyan élj meg jól minden életkort? Melyek azok a mérföldkövek, amikor érdemes egy nőnek újradefiniálnia magát? Léteznek jó receptek a női léthez? Ezekre az izgalmas kérdésekre adok választ az előadásomban.

Kovács Yurkov Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

A stílusprofilokról érthetően, avagy hogyan tudod megmutatni a megjelenéseddel azt, aki tényleg vagy

Az előadásról:
Ha ismered a Yurkovot, akkor a stílusprofil módszertanunk már biztosan ismerős számodra: elegáns, sportos, tradícionális, romantikus, vonzó/csábító, kreatív és dráma. A 7 személyiség-archetípus, ami a maga módján mindenkinek megtalálható a megjelenésében. Ez az előadás egy érthető és átlátható kapaszkodót kíván neked ahhoz, hogy átlásd a Yurkov Stílusprofil rendszerét, és hogy közelebb kerülj ahhoz, hogy beazonosítsd magad.

Decsi-Fodor Mariann

Stílustanácsadó, vásárlás segítő

Vedd könnyedén! Take it Easy!

Stílustanácsadókent dolgozom Székesfehérváron az MZS Stílusban, amit a testvéremmel nyitottunk. Nagyon sokrétű a munkám, hiszen a kollekciók összeállítása, a vásárlóink professzionális kiszolgálása és a marketing tevékenységek is a feladatom többek között. Nagyon szeretem a munkám, örömmel tölt el mikor a vásárlóink elégedetten, szeretettel és magabiztosan viselik a ruhadarabokat, amik kiválasztásában segíthettem.

Az előadásról:
Közel 8 éves tapasztalatom foglalnám össze az előadásomban. A vásárlási kultúra amit én látok, a jó példa megmutatása a kislányoknak, akik az anyukájukkal érkeznek hozzánk. Az előítéletek és a korlátok elhagyása és a felszabadult, kíváncsi, de tudatos vásárlás előnyei. Hiszen a cél, hogy minél több boldog, magabiztos és tudatos hölgy élvezze az öltözködést kortól és mérettől függőenül!

Nagyon örülök neki, és hihetetlenül nagy hasznát veszem annak a tudásnak, amit az Oritól tanultam. A Yurkov képzésein én is megismertem magam, és a többi típust is. A megszerzett tudást a privát életemben 3 gyerekes anyukaként nagyon jól tudom alkalmatni, hiszen néha tényleg csak másodperceim vannak a reggeli készülődésemre, és az üzletben pedig tudatos döntésekben mint a kollekciók rendlése és a professzionális kiszlgálás.
14:00 - 15:00

Csonka Kriszta

stíluskommunikátor

Titkos alapdarab: Hogyan formálja egy jól megválasztott fehérnemű a stílusunkat és az önbizalmunkat.

Csonka Krisztina vagyok, nő, feleség, anya, vállalkozónő, stíluskommunikátor. Misszióm, hogy segítsem a nőket abban, hogy meglássák azt a gyönyörű nőt a tükörben, akik ők valójában. Kicsivel több mint 3 éve végeztem a Yurkov Szalon stílustanácsadó képzését, ami gyökeresen megváltoztatta az életem. Azóta többszáz nőnek segítettem az öltözködésén keresztül növelni az önbizalmát. Szakmai tudásom továbbfejlesztettem a Szegedi Tudományegyetem stíluskommunikátor szakán. Így a stílust már nem csak a külső megjelenésben, hanem az embert holisztikusan nézve támogatom.

Az előadásról:
Olyan előadással várlak, ahol mesélek arról, hogyan hat az öltözködésünkre egy jól megválasztott fehérnemű. Segítek abban, milyen szempontok szerint keresd meg a számodra tökéletes méretű és fazonú melltartót. Megnézzük, mik a sarkalatos pontjai a melltartó és alsónemű kiválasztásnak. Lebontjuk a téves hitrendszereket, hogy mostantól te is könnyedén válaszd ki azt a fehérneműt, ami egész nap támogatni fog az örömteli életedben.

Pálfi Kinga

a Bloom Style alapítója, stílustanácsadó

Utak önmagunkhoz - A stílus szerepe a női identitás kialakulásában és fenntartásában

###

Az előadásról:
Képzeld magad elé egy tipikus hétköznapod. Mi az benne, ami rólad szól? Hogyan vagy TE jelen ebben a napban? Gondolj csak bele, mennyi olyan dolog van, ami automatikusan történik, anélkül, hogy igazán megállnál, és elgondolkodnál rajta: ez tényleg én vagyok?

A női szerepek, a karrier, az önazonosság, a társadalmi nyomás, az elvárások és a sztereotípiák állandóan formálják mindennapjainkat, és hogyan érezhetjük magunkat gyakran elvészve ebben a folyamatos zajban. Ebben az előadásban felfedezheted, hogyan indulhatsz el önmagad felé a stílus segítségével és miként tud formálni és segíteni az önszeretet útján.

Szaton Szilvi

testalkatstílus szakértő

Önbizalmad kulcsa a testalkatstílusod megismerése

2021 óta dolgozom stílustanácsadóként. Kidolgoztam egy különleges módszertant, amivel meg tudod tanítani hölgyeknek és uraknak, hogyan tudnak testalkatstílusosan öltözni. Legfőbb küldetésem, hogy mindenki jól érezze magát a saját testében és azt tudja üzenni a megjelenésével, amit szeretne a világnak megmutatni. Senkit nem szeretnék megváltoztatni, csak megmutatni mindenkinek, hogyan lehet minden nap a legszebb Önmaga.

Az előadásról:
Mi Nők egész életünkben azon stresszelünk, hogy nem vagyunk elég jók. Rengeteg időt és energiát pazarolunk arra, hogy a külsőnket becsméreljük. Ez, azt eredményezi, hogy nőként nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Ha megtanulod szeretni Önmagad és szeretve felöltöztetni azt a testet, ami ma reggel néz vissza rád a tükörben, az felér egy varázslattal. Ha arra koncentrálsz, hogy minden nap tegyél azért hogy a legszebb Önmagad lehess, akkor fogsz tudni igazán kiteljesedni.
15:00 - 16:00

Tóth Emese

szín- és stílustanácsadó

Dress Your Soul! - Öltöztesd fel a lelkedet!

Tóth Emese vagyok, szín-és stílustanácsadó, a DYS Style megálmodója. 2023 nyarán végeztem a Yurkov Akadémián és jelenleg Németországban, München mellett élek, ezért a stíluskonzultációim két helyszínen (Unterschleissheimban illetve Budapesten) történnek. Küldetésem, hogy segítsek a hölgyeknek és uraknak jóban lenni önmagukkal, a saját stílusuk megtalálásán keresztül. Hiszek abban, hogy a lelki jóllét és a külső megjelenés összefügg, ezért a tanácsadásaim során mindkettővel foglalkozunk! ((Célom, hogy a lelkünk és ruhatárunk körüli önismereti utazás egy szuper élmény legyen, ezért Nálam nincsenek elvárások, csak elfogadó és támogató közeg, ami segít abban, hogy a vendégem a legjobbat hozza ki önmagából!))🌷

Az előadásról:
Voltál már úgy, hogy szuper csiniben álltál a tükör előtt, mégsem érezted jól magad, mintha valaki mást láttál volna benne? Nos, én jó párszor átéltem ugyanezt, egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy a lelki jóllét és a külső megjelenés szorosan összefügg, nincs egyik a másik nélkül: ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, ha nem tudjuk kik vagyunk valójában, akkor nem is tudunk önazonosan öltözködni. De hogyan is hat az önbizalmunkra a megjelenésünk? Miért fontos, hogy önazonosan öltözködjünk és a saját stílusunkat képviseljük, ne valaki mást próbáljunk utánozni? Hogyan legyünk eredetiek, ne pedig erőltetettek? Miért káros a social médiából ránk ömlő elvárás halmaz és hogyan tudjuk ebben a hatalmas zajban a saját stílusunkat képviselni? Ha Te is szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, akkor tarts Velem és találjuk meg együtt a válaszokat!

Müller Adrienn

önérvényesítő nők mentora

Önérvényesítés

Hangját nem hallható, könnyedén elnyomható, szürke kisegérből, színes, életvidám a vállalkozását építő, önmagát bátran képviselő nővé váltam. Megtanultam használni a hangom és, hogy mikor szolgál engem, ha csendben maradok: így érvényesülök az élet minden területén, legyen szó karrierről, üzletről, kapcsolatépítésről, párkapcsolatról stb. Persze vannak helyzetek amiket még én is tanulok, de már óriási utat jártam meg, és a személyiségfejlődésemnek köszönhetően céltudatos megvalósítóvá váltam. Az elmúlt években több, mint 170 nőnek segítettem, akikkel több, mint 800 órát beszélgettünk személyes coaching során budapesti irodámban. Hiszem, hogy a személyiségünket nem csak a szavainkkal, de a stílusunkkal is kifejezhetjük, így 2022-ben stílusszakértő lettem, és már több, mint 30 nőnek mutattam meg azt, hogy milyen, amikor a gardróbjuk őket türközi. Miután megtapasztaltam, milyen úgy élni, hogy folyton mások érdekeit tartom szem előtt, nem állok ki magamért, nem teszek semmit, vagy csak nagyon keveset saját magamért, kvázi önmagam árnyékaként élek és csak sodródom az árral, tudom milyen nehéz szembenézi mindezzel és változtatni rajta. Az a küldetésem, hogy megmutatassam a fejlődni vágyó, introvertált, a kapcsolataikban és ezáltal életük több területén megrekedt, önismeretben kezdő nőknek, hogy van kiút, egy olyan lelkesítő és bátorító programban, ahol felfedezik az erősségeiket, értékeiket, megtanulnak magabiztosan megjelenni és felvállalni a valódi önmagukat, az igényeiket a kapcsolataikban és önazonos célokat felállítva, eredményesen és bátran szintet lépnek az életükben.

Az előadásról:
Az előadásból megtudhatod, hogyan törhetsz ki a megfelelési kényszer és az önbizalomhiány szorításából és hogyan segít ebben a stílusod megismerése és mindennapi alkalmazása. Saját történetemen keresztül osztom meg, milyen az, amikor évekig mások érdekeit helyezed előtérbe és hogyan lehet ebből a helyzetből eljutni oda, hogy magabiztosan, bátran és önazonosan élj. Megtanultam és neked is megmutatom, hogy az igazi önérvényesítés nem csak arról szól, hogy kiállunk magunkért, hanem arról is, hogy felismerjük, mikor érdemes csendben maradni. Legyen szó karrierről, üzletről, párkapcsolatról vagy akár kapcsolatépítésről, akkor fogsz tudni önazonosan és magabiztosan érvényesülni, ha tisztán látod az erősségeidet, az értékeidet és a fejlesztendő területeidet. Ez az előadás azoknak szól, akik készen állnak arra, hogy végre saját magukra is figyeljenek, és a háttérből a fénybe lépjenek. Az előadás során szó lesz arról, hogyan lépj szintet az életed különböző területein és hogyan támogat téged ebben a stílusod megismerése. Az a küldetésem, hogy megmutassam, hogy mindez lehetséges, és hogy a változás egy bátor, de megtérülő út.

Kovács Yurkov Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

Megjelenésünk lélektana, avagy Milyen belső folyamat megy benned végbe, amikor kiválasztasz egy szettet?

Az előadásról:
Mit is értünk pontosan a megjelenés lélektana alatt? Az önértékelésünk határozza meg a napi választásainkat vagy a társadalmi hatások? Netán mindkettő? Vagy egyik sem? Amikor kiválasztod az összeállításodat, milyen lelki folyamatokon mész keresztül? És miért? És mi az, ami tudatos, és ami az ami örökké ösztönös lesz? És mindehhez mit és hogyan tesz hozzá a hangulatod? Ebbe a bonyolult mátrixba fogunk belépni az előadás során, hogy a sok kérdőjel helyett megtaláljuk a választ.

Miért hoztuk be a PRÉMIUM csomagot?

#1 KÜLDETÉS:

Láttuk, hogy sajnos milyen sok nőnek okoz gondot a stílusa és megjelenése Magyarországon és szeretnénk számukra professzionális segítséget nyújtani. A küldetésünk, hogy hozzájáruljunk a résztvevők életminőségének javításához azáltal, hogy segítünk nekik felfedezni és megérteni a saját stílusukat. Ezért döntöttünk úgy, hogy ONLINE és alapvetően INGYENESEN tartjuk meg a Nagy Online Stílus Summit-ot.

#2 CÉL:

A célunk, hogy szeptember 28-án legalább 10.000-en csatlakozzanak be hozzánk. Ehhez természetesen egy igen komoly összeget kell hirdetésekre fordítanunk. A PRÉMIUM csomag megvásárlásával Te is támogathatod a munkánkat, hiszen az így befolyt összeget a rendezvény költségeire tudjuk fordítani.

#3 ÉRTÉK:

Tisztában vagyunk vele, hogy 1 nap alatt 10+ óra tömény tudásanyagot végignézni megterhelő lenne. Arról nem is beszélve, hogy hatalmas mennyiségű értéket fogsz kapni szeptember 28-án, ezért érdemes lesz többször is visszanézni az egészet. Ezért alkottuk meg a PRÉMIUM csomagot, amivel az összes előadás felvételét megkapod. Azokat bármikor, bármennyiszer visszanézheted a saját otthonod kényelméből. Ennek az eredeti ára 29.000 Ft. De most ebben az ajánlatban 70%-kal olcsóbban, 8.900 Ft-ért a tiéd lehet.

Hogyan segíthet a Nagy Online Stílus Summit?

Kérd az összes előadás felvételét, hogy biztosan ne maradj le semmiről!

Ebből a táblázatból egyértelműen látszik, miért érdemes a PRÉMIUM csomagot választanod:

Nagy Online Stílus Summit

Ingyenes

PRÉMIUM

Bármelyik előadás követése ÉLŐ-ben szeptember 28-án.
Az összes előadás teljes felvétele (bármikor visszanézhető).
Szeptember 28-án este, amikor vége az online rendezvénynek, azonnal megkapod a hozzáférést a teljes csomaghoz.

0 Ft

29.900 Ft

helyett

8.900 Ft

494 Ft / előadás

Nagy Online Stílus Summit PRÉMIUM

Book Open Text Light Streamline Icon: https://streamlinehq.com

18+ óra értékes tudás, bármikor visszanézhető

Video Conference Light Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Egészen biztos, hogy semmiről nem maradsz le

Dress Light Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Stílustanácsok és gyakorlati tippek hiteles szakemberektől

Megrendelés

Számlázási adatok

Magyarországi vagy külföldi vállalkozás adatait adod meg? *

A checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással.

Ha előfizetsz a YURKOV Akadémiára, havonta egyszer, a regisztrációd napján automatikusan levonjuk tőled a havi díjat. Online bármikor szabadon lemondhatod az előfizetésedet.

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Nagy Online Stílus Summit - Prémium  × 1 29900 Ft
Részösszeg 29900 Ft
Összeg 29900 Ft (Adótartalom: 6357 Ft ÁFA)

Szeretnéd, ha csupa olyan ruhadarabbal lenne feltöltve a gardróbod, amikből pillanatok alatt szuper szetteket készíthetsz? A felvételek mellé kérd az Alapruhatár tervezőt is, amihez azonnali hozzáférést biztosítunk! Ez segít neked abban, hogy jól kombinálható alapdarabok kapjanak helyet a szekrényedben. Ha okosan vásárolsz, a stílusos öltözködés gyerekjáték lesz 😉 


9900 Ft 6900 Ft

  • Bankkártyás fizetés választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés a Stripe biztonságos nemzetközi rendszerén keresztül történik (hozzánk semmilyen adatod nem jut el, azokat mi nem tároljuk).

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

A bankkártyás fizetés a Stripe teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 2 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 24)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.