A YURKOV Stílustanácsadó Szalon bemutatja

Stílustippek
a párizsi utcákról

Avagy miben rejlik a francia nők időtlen eleganciájának titka?

Ismerd meg, hogyan alkalmazzák a franciák a kevesebb több elvét, hogyan választanak minőségi alapdarabokat, és hogyan bontakoztatják ki egyedi stílusukat, ami túlmutat az aktuális trendeken. Csatlakozz hozzánk és tudd meg, hogyan öltözködhetsz úgy, mint a párizsi nők – elegánsan, sikkesen, és mindenekelőtt: magabiztosan.

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2024. 03. 18.

18:00 - 19:30

ONLINE

100% élő, kérdezési lehetőséggel

A francia nők stílusa az egyszerűség, a minőség és a magabiztos elegancia tökéletes egyensúlyát tükrözi

De hogyan csinálják?

A magyar nők talán a legszebbek a világon, ám az öltözködés terén van még tér a finomodásra. De vajon mi az, amit a francia nők máshogy, jobban csinálnak?

Fiatalok és idősebbek, lányok, hölgyek, asszonyok szinte mind stílusosan öltözködnek. Hogy ez tudatos, vagy valamiféle veleszületett ösztön az esetükben, nehéz megállapítani. Nem csak mi, az egész világ találgatja, mitől olyan elegánsak, és mégis végtelenül természetesek…

Most azonban a találgatásnak vége! Ezen az ingyenes előadáson lerántjuk a leplet a francia nők legendás megjelenésének titkairól!

Az előadást tartja:

Kovács Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Különböző szakmai anyagai és videói által már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a ruhásszekrényük terhe alól.

Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

“Erről a témáról most beszélek majd élőben először, és azt hiszem jó ideig utoljára… úgyhogy ha érdekel, mi a titok és mit kell tenned ahhoz, hogy a te stílusod is olyan kifinomultan nőies legyen mint a franciáké, akkor ne hagyd ki ezt az alkalmat!”

Erről lesz szó az ingyenes előadáson

Időtálló alapdarabok

Megtanulhatod, hogy a francia nők hogyan választanak alapdarabokat, amelyek nemcsak kényelmesek és stílusosak, hanem éveken át képesek fennmaradni a divat változó világában. Kitérünk arra, hogy melyek ezek az alapdarabok, és hogyan tudod őket beilleszteni a saját gardróbodba.

Egyszerű elegancia

Bemutatom, hogyan érhető el a tökéletes egyensúly az egyszerűség és a kifinomultság között, amely a francia stílus egyik kulcsa. Megismerheted, hogyan válassz ki és kombinálj egyszerű, de hatásos darabokat, amelyekkel minden nap elegáns és összeszedett lehetsz.

Személyes stílus

Felfedezzük, hogyan fejezheted ki leginkább saját egyéniségedet a megjelenéseddel, miközben hű maradsz a francia nők minimalista, mégis karakteres stílusához. Tudni fogod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a saját stílusodból, figyelembe véve a testalkatodat és a személyes ízlésedet.

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a kérdéseidet is felteheted. Olyan lesz, mint egy személyre szabott tanácsadás, imádni fogod.

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

1.

Add meg a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetem neked a hozzáférési adatokat,

2.

Oszd meg az ismerőseiddel is ezt az oldalt, ha van olyan, akit szintén érdekelhet ez a rendkívül izgalmas téma,

3.

Tarts velem március 18-án, és gyűjtsd be az értékes tippeket (frizurára, kiegészítőkre, cipőkre is kitérünk majd)! 😍

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, a YURKOV Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).