A YURKOV Stílustanácsadó Szalon bemutatja

Ciao, bella!

Öltözz úgy, mint a vérbeli olasz nők - 3 egyszerű lépésben

Itt az idő, hogy elhozzuk neked az olasz divat titkait közvetlenül a stílus bölcsőjéből. Ez lesz az az előadás, ahol megismerheted azokat a trükköket, amelyek a milánói nőket igazi stílusikonná varázsolja. Tarts velünk és tanuld meg, hogyan kombinálják az olaszok a hagyományos szabásvonalakat a modern trendekkel, a feltűnő színeket és mintákat pedig a hangsúlyos kiegészítőkkel!

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2024. 05. 14.

09:00 - 10:30

ONLINE

100% élő, kérdezési lehetőséggel

Sugározz “dolce vita” életérzést minden egyes nap! 😍

Miért tűnnek az olasz nők mindig annyira vonzónak? A titok nem csak abban rejlik, amit viselnek, hanem abban is, ahogyan viselik. Az olasz stílus nem a mennyiség, hanem a minőség és a kísérletezés művészete. A 'la bella figura', vagyis a tökéletes megjelenés filozófiája, ami minden helyzetben lenyűgöz.

Az ingyenes előadáson felfedjük, hogyan alkalmazzák a milánói nők ezt a filozófiát, hogy stílusosak maradjanak, miközben klasszikus darabokat ötvöznek a modern divattal. Megtanulhatod, hogyan emeld ki a saját egyéniségedet az általad választott ruházattal, és hogyan fejezd ki magad bátran és elegánsan.

Csatlakozz hozzánk, fedezd fel azokat a praktikákat, amelyekkel te is stílusos és magabiztos lehetsz minden nap, az olasz nők inspirálta életérzéssel!

Az előadást tartja:

Kovács Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Különböző szakmai anyagai és videói által már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a ruhásszekrényük terhe alól.

Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

“Ha már ismered a francia nők stílusát, itt az ideje, hogy a sokszínű olasz divatvilágba is betekintést nyerj. Az olasz nők nem követik vakon a trendeket; ők az önkifejezést helyezik előtérbe. Csatlakozz hozzánk, és nézd meg, hogyan teheted stílusosabbá és magabiztosabbá a megjelenésedet a milánói dívák ihletésével!”

Erről lesz szó az ingyenes előadáson 🇮🇹

Kísérletezés a színekkel​

Ismerd meg a színek pszichológiáját és azt, hogy milyen hatással vannak a megjelenésedre. Megmutatjuk, hogyan választhatod ki azokat a színeket, amelyek leginkább előnyösek számodra, és hogyan alkalmazd őket hatékonyan a mindennapokban.

Merészen a mintákkal​

Tudd meg, hogy mire kell figyelned a minták kiválasztásánál. Tanulj meg stratégiákat arra, hogyan válassz és viselj mintákat úgy, hogy azok gyönyörűen kiemeljék az alakod, és stílusos, olaszosan elegáns megjelenést biztosítsanak neked.

Statement kiegészítők​

Az előadáson kiemelt hangsúlyt fogunk fektetni a kiegészítőkre, a nyakláncok és egyéb ékszerek kiválasztásának szempontjaira. A cél, hogy a végén bármikor fel tudd dobni a szettjeidet egy-egy statement kiegészítővel.

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a kérdéseidet is felteheted. Olyan lesz, mint egy személyre szabott tanácsadás, imádni fogod.

Regisztrálj, hogy elküldhessem a hozzáférésed!

1.

Add meg a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetem neked a hozzáférési adatokat,

2.

Oszd meg az ismerőseiddel is ezt az oldalt, ha van olyan, akit szintén érdekelhet ez a rendkívül izgalmas téma,

3.

Tarts velem május 14-én egy izgalmas, képzeletbeli kiruccanásra a divat fővárosába! 🇮🇹