Siess, ne maradj le! Csak február 28. éjfélig tudsz csatlakozni a zárt programhoz, közben nem lesz lehetőség becsatlakozásra!

Gyorsasági bónusz: Ha február 18. éjfélig csatlakozol a programhoz, ajándékba megkapod a "A megrendíthetetlen magabiztosság" című könyvet is!

nap
óra
perc
m.perc

Jelenleg nem tudsz jelentkezni a programra!

Online női mentoring program Kovács Orsival

Totális transzformáció transzformáció transzformáció

Tarts velem 1 éven át és válj azzá a NŐVÉ, aki mindig is lenni akartál!

Az elmúlt 14 évben több ezer nővel együtt dolgozva felfedeztem, hogy a valódi nőiesség ereje mélyen bennünk rejlik. Az a megrendíthetetlen, természetes női energia, ami benned is ott világít – és alig várja, hogy teret adj neki és reflektorként tündökölhessen! Most itt a lehetőség, hogy 1 év alatt kiteljesedj. Tarts velem egy elképesztően izgalmas utazáson, és válj azzá a nagybetűs NŐVÉ, aki mindig is lenni akartál!

Miről szól a program?

Indítsd el a videót és azonnal beavatlak!

Videó lejátszása

Óriási szakadék tátong a saját női identitásunk és a társadalmi elvárások között

Nőként állandóan azt keressük, hogy mit és hogyan lehetne megjavítani magunkon. “Szerelni” akarunk, annak reményében, hogy ha kijavítjuk magunkat, akkor majd boldogok leszünk.

De az érzés egyre csak ott motoszkál: mi nem stimmel velem? Miért nem érzem jól magam? Miért kerülök újra és újra ugyanazokba a szituációkba? Magamnak akarok megfelelni vagy mások elvárásainak? Miért érzem magam néha darálóban? Miért utálom néha a testem? Hol van a megoldás?

Modern világunkban hierarchikus viszonyok és férfiközpontú elvárások uralkodnak

A társadalom azt sugallja, hogy ez az egyetlen út, és hogy ezen nem lehet változtatni. Megtanítottak minket arra, hogy elfogadjuk ezt az állapotot, és hogy elfeledkezzünk a női minőségeinkről, értékeinkről és erősségeinkről. A nőként való létezés ebben a strukturált, férfias világban azonban konfliktust és belső zavart eredményez.

KIHÍVÁS #1

Sokunk számára a legnagyobb kihívás az önmegvalósítás és a társadalmi elvárások közötti egyensúly megtalálása. A karrier, a család, az önmegvalósítás és a "tökéletes nő" képe közötti lavírozás gyakran hatalmas nyomást jelent.

KIHÍVÁS #2

A második nagy kihívás az önazonosságunk megtalálása egy olyan világban, ahol állandóan összehasonlítjuk magunkat másokkal. Ez az összehasonlító kultúra gyakran belső konfliktushoz és önbizalomhiányhoz vezet.

KIHÍVÁS #3

Végül, de nem utolsósorban, a lelki jólétünk fenntartása egy gyorsan változó, stresszes világban. Nőként különösen nehéz megtalálni a békét és a belső egyensúlyt, miközben nap mint nap számtalan kihívással küzdünk meg.

Mindezek hatására elveszítjük a kapcsolatunkat azzal, amitől igazán NŐK vagyunk: az intuícióval, az érzékenységgel, a természetes ciklikussággal és az alkotó erővel, ami benned is ott lapul – és alig várja, hogy végre felfedezd!

A tét komoly: Ez az állandó belső konfliktus, ami sokszor észrevétlen stresszforrásként dolgozik benned, hosszú távon akár nagyon komoly, fizikai betegségek képében is jelentkezhet. Ennek ellenére a legtöbb nő kételyek között éli le az egész életét, és soha nem szerez mély tudást a saját női természetéről.

Előtted viszont most itt a lehetőség…

A történelem során most van igazán először lehetőségünk visszatalálni az elveszett női energetikákhoz, kiteljesíteni a nőiességünket, a harmóniát, ezen keresztül pedig emelni a környezetünket.

Ebben az 1 éves programban nem csak felismerjük a fent említett kihívásokat, hanem konkrét eszközöket és stratégiákat is kínálunk, hogy megküzdj velük. Pontosan azért alkottam meg, hogy megmutassam neked, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt, megérteni saját igényeidet és teljes mértékben kibontakoztatni a nőiességedet. Ezen az úton kísérlek végig, hogy…

Együtt fedezzük fel azt az ősi, női erőt, ami benned rejlik!

1.

A program során speciális technikákat, különleges keleti gyakorlatokat, meditációkat és olyan nézőpontokat sajátítasz el, amelyek segítenek a különböző életterületek – mint a karrier, családi élet és személyes fejlődés – közötti egyensúly megtalálásában.

2.

A program segít felismerni és megerősíteni saját egyedi énedet. Olyan önismereti gyakorlatokat vezetünk be, amelyek növelik az önbizalmadat, a nőies kisugárzásod, és segítenek abban, hogy megtaláld és elfogadd a saját egyéni utadat, függetlenül a külső összehasonlítástól.

3.

A stresszkezelési technikák és a meditációs gyakorlatok révén képes leszel a lelki jólét és belső egyensúly megteremtésére is. Ezek a módszerek segítenek a mindennapi stressz leküzdésében és a lelki békéd megőrzésében.

Az egy év alatt olyan transzformáción fogsz észrevétlenül átmenni, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy már nem a régi gondolkodásban vagy: másképp nézel magadra, megbecsülöd magad, meg tudod húzni a határaidat, méltósággal kezeled a tested és a lelked – mert megerősödött a természetes női erőd!

Mitől működik, és mitől különleges ez a program?

A legjobb tudomásunk szerint ehhez hasonló program nem létezik az országban (de talán még a világon sem). Nem is igen létezhet, hiszen 13 évnyi kutatás, több tízezer órányi nőkkel való közös munka, megannyi önfejlesztő módszer, kurzus és személyes tapasztalat, valamint mélyreható ismeret esszenciáját ötvözi.

Holisztikus megközelítés:

A program nem csak a karrieredre vagy az önbizalomra fókuszál, hanem az egész személyiséged fejlődésére. Ez magában foglalja az érzelmi intelligencia fejlesztését, a stresszkezelési technikákat, a kreativitás serkentését, és a nőiesség minden aspektusának megélését.

Szakértő vezetés:

A mentorálásban pszichológus szakember és további külsős szakértők segítségére is számíthatsz. Olyan női szakértőkre, akik maguk is hasonló utat jártak be, hasonló kihívásokkal néztek szembe, így tökéletesen tudják, hogyan segíthetnek a leghatékonyabban.

Átfogó tartalom és eszközök:

A program magában foglalja a heti rendszerességű videós tananyagokat, önállóan végezhető, nőiességet erősítő gyakorlatokat, a havi csoportos coachingot (és akár az egyéni konzultációkat is), hogy minden rendelkezésedre álljon a teljes átalakuláshoz.

Erőteljes közösség:

Egy támogató, inspiráló női közösséghez csatlakozhatsz, ahol más nőkkel együtt tanulhatsz és növekedhetsz. Ez a közösség erőt ad a nehéz időkben, és aztán együtt ünnepli veled a sikereket is.

+ Igazodik hozzád:

Megértjük, hogy minden nő különböző, ezért a mentorálás során olyan témákat is feldolgozunk, amiket a résztvevők hoznak magukkal, mint megoldandó élethelyzetek. Gondolj bele, mekkora értékkel bír, ha 1 éven keresztül hiteles, professzionális segítséget kaphatsz 1-1 konkrét kihívás legyőzéséhez!

Hogyan épül fel az 1 éves mentoring program?

Minden hónapnak lesz egy meghatározott témája, például a párkapcsolatok, az anyaság vagy éppen a szexualitás.

Hétfőnként elérhetővé válik számodra egy új videós tananyag az adott témán belül, amit önállóan fel tudsz dolgozni a saját otthonod kényelmében.

Ezekhez a videós tananyagokhoz tartoznak majd feladatok és gyakorlatok is, amiket szintén önállóan el tudsz végezni.

A hónap negyedik (utolsó) hétfőjén pedig a tananyag helyett mindig egy csoportos, online coaching következik majd. Ezeket a 4 órás konzultációkat Zoom-on tartjuk, ahol átbeszéljük az aktuális hónap tanulságait, közösen végzünk el szuper gyakorlatokat és megválaszoljuk a személyes kérdéseid, amik menet közben felmerülnek.

Most pedig itt az ideje, hogy…

Megismerd a részletes, havi tematikát!

Február Az első lépések
Egy izgalmas utazás veszi kezdetét. Ebben a hónapban tisztázzuk az alapokat, és elárulom, milyen változásokat hozhat ez az 1 éves kaland az életedben. A hónap során a modern nők kihívásaira és lehetőségeire is rávilágítunk, miközben egy bónusz meditációs videó segít bevezetni téged a tudatos jelenlét világába.
Március Ki ez a nő a tükörben?
Március a tükörbe nézés hónapja, ahol felfedezed a valódi női természetedet. Megtanulod, hogyan ismerd fel és fogadd el a "tökéletlen" önmagadat, és miként oldhatod fel a tökéletesség kényszerét. A hónap során mély önismereti gyakorlatokon és meditáción keresztül megnyílik előtted önmagad elfogadásának ajtaja.
Április Nőiség vs. Nőiesség
Áprilisban belemerülünk az önazonosság és a hiteles nőiesség világába. Felfedezzük a nőiesség valódi elemeit, és a Jungi személyiség-tipológia segítségével jobban megismered önmagad. A hónap során a határok meghúzásától kezdve az önazonosságig terjedő gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el a nőiesség valódi művészetét.
Május Női és férfi energetikák
Ebben a hónapban a női és férfi energiák egyensúlyának megteremtésére összpontosítunk. Megvizsgáljuk, hogyan egyensúlyozhatod a nőiességet a karriereddel, és hogyan élheted meg erőteljesen a nőiség minden aspektusát. A hónap során a meditációs gyakorlatok mellett vizualizációval is segítjük majd a női energiák pozitív integrálását a mindennapi életbe.
Június Női érzelmek
Június a belső utazás hónapja, ahol megismered az egészséges érzelmi öngondoskodás alapjait. Felfedezzük a belső konfliktusok és az önmagunkhoz való igazi kapcsolódás útjait. A hónap során megtanulod, hogyan tárd fel és terjeszd ki önmagad természetességét, avagy az egészséges felnőtt nő kimunkálásának titkát.
Július A Nő és a párkapcsolat
Júliusban a nőiesség párkapcsolati aspektusaira fókuszálunk. Feltárjuk a kapcsolatokban rejlő kihívásokat és megoldásokat, és felfedezzük a bennünk élő istennőket (be fogod tudni azonosítani a saját archetípusod). Ebben a hónapban rengeteg gyakorlati segítségre számíthatsz a párkapcsolati dinamikák jobb megértésében és kezelésében.
Augusztus Női szerepek, szerepkonfliktusok és elvárások
A nyár utolsó hónapjában a női szerepek sokszínűségét vizsgáljuk, és azok hatását a személyes identitásra. Megtanulod, hogyan kezelheted a szerepelvárásokat és szerepkonfliktusokat, legyen szó anyaságról, karrierről, vagy a családi és baráti kapcsolatokról. Kitérünk majd a “tökéletes anya” mítoszára, a mozaikcsaládokra, de külön témával készülünk azon nőtársainknak is, akik nem lettek anyák.
Szeptember Test és lélek
Szeptemberben a test és lélek egységének fontosságára összpontosítunk, elmerülünk a női testkép világában és megvizsgáljuk azt a kérdést, hogy “miért torzít a tükör?”. Emellett eléd tárjuk a testkép és a megjelenés pszichológiáját, és megtanulod, hogyan szeresd meg és fogadd el a saját testedet (rengeteg gyakorlat segítségével).
Október A ciklusok jelentősége
Október a női ciklikusság és a változások kezelésének hónapja, amikor olyan témák kerülnek majd sorra, mint az életközepi krízis, változókor, női egészség…Mélyebb betekintést nyújtunk a női biológiai ciklusokba, és azok pszichológiai hatásaiba, vagyis felfedezzük, hogyan hat a női test a női elmére.
November A Nő és a testiség
Novemberben a női szexualitás és testiség világába kalauzollak. Megtanítom, hogyan élheted meg teljesen a szexualitásodat és intimitásodat, és hogyan oldható fel a testiségben rejlő görcs. A hónap során a Yoni és Lingam masszázstól kezdve a szexualitás és intimitás mélyebb aspektusaiig terjedő témakörökön keresztül segítünk az intimitás és szexualitás mélyebb megélésében.
December Női szupererők
Decemberben a női szupererők, mint az intuíció, empátia és segítségnyújtás állnak a fókuszban. Megtanulod, hogyan használd ezeket az erőket a pozitív változások előidézésére az életedben, és hogyan építsd be őket a mindennapokba. A hónap során gyakorlatok és meditációk segítenek ezeknek a belső erőforrásoknak a felismerésében és használatában.
Január A benned élő Istennők
A jövő év elején a női spiritualitás és a természettel való kapcsolat kerül a középpontba. Megismered, hogyan fedezd fel a benned rejlő istennőket, és hogyan építsd be a spirituális gyakorlatokat a mindennapi életedbe. A hónap során a személyes rituálék és a természettel való kapcsolódás segítik a spirituális növekedésed.
Február Összefoglalás és élő találkozó
A program utolsó hónapjában összegzünk és visszatekintünk az elmúlt év tanulságaira, majd pedig egy személyes találkozóval zárjuk a teljes transzformációt.
Previous slide
Next slide

Az első lépések

Egy izgalmas utazás veszi kezdetét. Ebben a hónapban tisztázzuk az alapokat, és elárulom, milyen változásokat hozhat ez az 1 éves kaland az életedben. A hónap során a modern nők kihívásaira és lehetőségeire is rávilágítunk, miközben egy bónusz meditációs videó segít bevezetni téged a tudatos jelenlét világába.

Ki ez a nő a tükörben?

Március a tükörbe nézés hónapja, ahol felfedezed a valódi női természetedet. Megtanulod, hogyan ismerd fel és fogadd el a “tökéletlen” önmagadat, és miként oldhatod fel a tökéletesség kényszerét. A hónap során mély önismereti gyakorlatokon és meditáción keresztül megnyílik előtted önmagad elfogadásának ajtaja.

Nőiség vs. Nőiesség

Áprilisban belemerülünk az önazonosság és a hiteles nőiesség világába. Felfedezzük a nőiesség valódi elemeit, és a Jungi személyiség-tipológia segítségével jobban megismered önmagad. A hónap során a határok meghúzásától kezdve az önazonosságig terjedő gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el a nőiesség valódi művészetét.

Női és férfi energetikák

Ebben a hónapban a női és férfi energiák egyensúlyának megteremtésére összpontosítunk. Megvizsgáljuk, hogyan egyensúlyozhatod a nőiességet a karriereddel, és hogyan élheted meg erőteljesen a nőiség minden aspektusát. A hónap során a meditációs gyakorlatok mellett vizualizációval is segítjük majd a női energiák pozitív integrálását a mindennapi életbe.

Női érzelmek

Június a belső utazás hónapja, ahol megismered az egészséges érzelmi öngondoskodás alapjait. Felfedezzük a belső konfliktusok és az önmagunkhoz való igazi kapcsolódás útjait. A hónap során megtanulod, hogyan tárd fel és terjeszd ki önmagad természetességét, avagy az egészséges felnőtt nő kimunkálásának titkát.

A Nő és a párkapcsolat

Júliusban a nőiesség párkapcsolati aspektusaira fókuszálunk. Feltárjuk a kapcsolatokban rejlő kihívásokat és megoldásokat, és felfedezzük a bennünk élő istennőket (be fogod tudni azonosítani a saját archetípusod). Ebben a hónapban rengeteg gyakorlati segítségre számíthatsz a párkapcsolati dinamikák jobb megértésében és kezelésében.

Női szerepek, szerepkonfliktusok és elvárások

A nyár utolsó hónapjában a női szerepek sokszínűségét vizsgáljuk, és azok hatását a személyes identitásra. Megtanulod, hogyan kezelheted a szerepelvárásokat és szerepkonfliktusokat, legyen szó anyaságról, karrierről, vagy a családi és baráti kapcsolatokról. Kitérünk majd a “tökéletes anya” mítoszára, a mozaikcsaládokra, de külön témával készülünk azon  nőtársainknak is,  akik nem lettek anyák.

Test és lélek

Szeptemberben a test és lélek egységének fontosságára összpontosítunk, elmerülünk a női testkép világában és megvizsgáljuk azt a kérdést, hogy “miért torzít a tükör?”. Emellett eléd tárjuk a testkép és a megjelenés pszichológiáját, és megtanulod, hogyan szeresd meg és fogadd el a saját testedet (rengeteg gyakorlat segítségével).

A ciklusok jelentősége

Október a női ciklikusság és a változások kezelésének hónapja, amikor olyan témák kerülnek majd sorra,  mint az életközepi krízis, változókor, női egészség…Mélyebb betekintést nyújtunk a női biológiai ciklusokba, és azok pszichológiai hatásaiba, vagyis felfedezzük, hogyan hat a női test a női elmére.

A Nő és a testiség

Novemberben a női szexualitás és testiség világába kalauzollak. Megtanítom, hogyan élheted meg teljesen a szexualitásodat és intimitásodat, és hogyan oldható fel a testiségben rejlő görcs. A hónap során a Yoni és Lingam masszázstól kezdve a szexualitás és intimitás mélyebb aspektusaiig terjedő témakörökön keresztül segítünk az intimitás és szexualitás mélyebb megélésében.

Női szupererők

Decemberben a női szupererők, mint az intuíció, empátia és segítségnyújtás állnak a fókuszban. Megtanulod, hogyan használd ezeket az erőket a pozitív változások előidézésére az életedben, és hogyan építsd be őket a mindennapokba. A hónap során gyakorlatok és meditációk segítenek ezeknek a belső erőforrásoknak a felismerésében és használatában.

A benned élő Istennők

A jövő év elején a női spiritualitás és a természettel való kapcsolat kerül a középpontba. Megismered, hogyan fedezd fel a benned rejlő istennőket, és hogyan építsd be a spirituális gyakorlatokat a mindennapi életedbe. A hónap során a személyes rituálék és a természettel való kapcsolódás segítik a spirituális növekedésed.

Összefoglalás és élő találkozó

A program utolsó hónapjában összegzünk és visszatekintünk az elmúlt év tanulságaira, majd pedig egy személyes találkozóval zárjuk a teljes transzformációt.

Az első lépések

Egy izgalmas utazás veszi kezdetét. Ebben a hónapban tisztázzuk az alapokat, és elárulom, milyen változásokat hozhat ez az 1 éves kaland az életedben. A hónap során a modern nők kihívásaira és lehetőségeire is rávilágítunk, miközben egy bónusz meditációs videó segít bevezetni téged a tudatos jelenlét világába.

Ki ez a nő a tükörben?

Március a tükörbe nézés hónapja, ahol felfedezed a valódi női természetedet. Megtanulod, hogyan ismerd fel és fogadd el a “tökéletlen” önmagadat, és miként oldhatod fel a tökéletesség kényszerét. A hónap során mély önismereti gyakorlatokon és meditáción keresztül megnyílik előtted önmagad elfogadásának ajtaja.

Nőiség vs. Nőiesség

Áprilisban belemerülünk az önazonosság és a hiteles nőiesség világába. Felfedezzük a nőiesség valódi elemeit, és a Jungi személyiség-tipológia segítségével jobban megismered önmagad. A hónap során a határok meghúzásától kezdve az önazonosságig terjedő gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el a nőiesség valódi művészetét.

Női és férfi energetikák

Ebben a hónapban a női és férfi energiák egyensúlyának megteremtésére összpontosítunk. Megvizsgáljuk, hogyan egyensúlyozhatod a nőiességet a karriereddel, és hogyan élheted meg erőteljesen a nőiség minden aspektusát. A hónap során a meditációs gyakorlatok mellett vizualizációval is segítjük majd a női energiák pozitív integrálását a mindennapi életbe.

Női érzelmek

Június a belső utazás hónapja, ahol megismered az egészséges érzelmi öngondoskodás alapjait. Felfedezzük a belső konfliktusok és az önmagunkhoz való igazi kapcsolódás útjait. A hónap során megtanulod, hogyan tárd fel és terjeszd ki önmagad természetességét, avagy az egészséges felnőtt nő kimunkálásának titkát.

A Nő és a párkapcsolat

Júliusban a nőiesség párkapcsolati aspektusaira fókuszálunk. Feltárjuk a kapcsolatokban rejlő kihívásokat és megoldásokat, és felfedezzük a bennünk élő istennőket (be fogod tudni azonosítani a saját archetípusod). Ebben a hónapban rengeteg gyakorlati segítségre számíthatsz a párkapcsolati dinamikák jobb megértésében és kezelésében.

Női szerepek, szerepkonfliktusok és elvárások

A nyár utolsó hónapjában a női szerepek sokszínűségét vizsgáljuk, és azok hatását a személyes identitásra. Megtanulod, hogyan kezelheted a szerepelvárásokat és szerepkonfliktusokat, legyen szó anyaságról, karrierről, vagy a családi és baráti kapcsolatokról. Kitérünk majd a “tökéletes anya” mítoszára, a mozaikcsaládokra, de külön témával készülünk azon  nőtársainknak is,  akik nem lettek anyák.

Test és lélek

Szeptemberben a test és lélek egységének fontosságára összpontosítunk, elmerülünk a női testkép világában és megvizsgáljuk azt a kérdést, hogy “miért torzít a tükör?”. Emellett eléd tárjuk a testkép és a megjelenés pszichológiáját, és megtanulod, hogyan szeresd meg és fogadd el a saját testedet (rengeteg gyakorlat segítségével).

A ciklusok jelentősége

Október a női ciklikusság és a változások kezelésének hónapja, amikor olyan témák kerülnek majd sorra,  mint az életközepi krízis, változókor, női egészség…Mélyebb betekintést nyújtunk a női biológiai ciklusokba, és azok pszichológiai hatásaiba, vagyis felfedezzük, hogyan hat a női test a női elmére.

A Nő és a testiség

Novemberben a női szexualitás és testiség világába kalauzollak. Megtanítom, hogyan élheted meg teljesen a szexualitásodat és intimitásodat, és hogyan oldható fel a testiségben rejlő görcs. A hónap során a Yoni és Lingam masszázstól kezdve a szexualitás és intimitás mélyebb aspektusaiig terjedő témakörökön keresztül segítünk az intimitás és szexualitás mélyebb megélésében.

Női szupererők

Decemberben a női szupererők, mint az intuíció, empátia és segítségnyújtás állnak a fókuszban. Megtanulod, hogyan használd ezeket az erőket a pozitív változások előidézésére az életedben, és hogyan építsd be őket a mindennapokba. A hónap során gyakorlatok és meditációk segítenek ezeknek a belső erőforrásoknak a felismerésében és használatában.

A benned élő Istennők

A jövő év elején a női spiritualitás és a természettel való kapcsolat kerül a középpontba. Megismered, hogyan fedezd fel a benned rejlő istennőket, és hogyan építsd be a spirituális gyakorlatokat a mindennapi életedbe. A hónap során a személyes rituálék és a természettel való kapcsolódás segítik a spirituális növekedésed.

Összefoglalás és élő találkozó

A program utolsó hónapjában összegzünk és visszatekintünk az elmúlt év tanulságaira, majd pedig egy személyes találkozóval zárjuk a teljes transzformációt.

Megengeded, hogy a mentorod legyek 1 egész évre?

Megtisztelő lenne veled együtt dolgozni!

Kovács Orsolya

Nemzetközi stílusszakértő, a Yurkov stílustanácsadó szalon alapítója

“Hosszú utat jártam be, mire megérkeztem a természetes, belső Nőhöz, és ebben nagy támogatást adott nekem a YURKOV Stílustanácsadó Szalon megalapítása, hiszen itt több ezer nővel dolgozhattam együtt, beszélgethettem velük, hallhattam a történetüket.

Rájöttem, hogy az én történetem minden nő története, és láttam, hogy a ruha alatt ott van az igazi, természetes nő.

Mint ahogy te, én is túl vagyok egy csomó dolgon: szakításon, váláson, megcsalásokon, szeretői léten, abúzáláson, karrier-válságon, kiégésen, molesztáláson, elnyomáson, megalázáson. És tudom, hogy ezeket a dolgokat legtöbbször egyedül, szégyenkezve kell feldolgoznunk.

De nem vagyunk egyedül! Nem kell egyedül végigcsinálnunk!

Ma, 46 évesen tudom, hogy a nőiesség felfedezése befelé van, nem a külső elvárások irányába. Ez a befelé vezető út nehéz, sötét, mégis ez az egyetlen út a boldog napok, a kiteljesedés, a harmónia felé.

Ma már a YURKOV Szalon kinőtt engem is, megy a maga útján, én pedig a női mentorálás felé vettem az irányt. Buddhista tanító jelöltként a férjemmel és két kisfiával élek harmóniában, a való élet boldogságában, élvezve az értékes mindennapok varázsát.

És azt szeretném, ha most te is megtapasztalnád azt a transzformációt, amit én is átéltem. A következő 1 év során megtanuljuk, hogyan fogadjuk el magunkat, hogyan húzzuk meg határainkat, és hogyan bánjunk méltósággal testünkkel és lelkünkkel. A program során a nőiesség esszenciáját tárom eléd, és megmutatom, hogyan érheted el a teljes összhangot és boldogságot az életedben.”

Akinek a szakmai támogatására szintén számíthatsz:

Somogyi Angelika

Tanácsadó pszichológus, mindfulness oktató

Pszichológiai pályafutása előtt a versenyszférában dolgozott, ebből 15 évet vezető pozícióban. A kollégák fejlesztésében szerzett élmények és tapasztalatok hatására egyre nagyobb érdeklődéssel fordult az emberi lélek és annak tudománya, a pszichológia felé.

Azt vallja, hogy minden nehézség megoldása az önismeret és az énerő fejlesztésével kezdődik, emiatt nagy hangsúlyt fektet a pszichoedukációra. Tanácsadói munkája során főként a sématerápia, a mindfulness alapú kognitív terápia (MBCT), a szomato-pszichoterápiás szemléletű fókuszmódszer és a pozitív pszichológia eszközeit alkalmazza.

“Szeretnék részt venni a programban!”

Mennyibe kerül az 1 éves online mentoring?

Ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor már pontosan tudod, hogy ez egy elképesztően magas értékű, komplett átalakulást biztosító program, ami ütemes és határozott tematika mentén, garantáltan eredményeket biztosít (ha beleteszed a munkát).

Azt is el kell mondanom, hogy én magam is rengeteg pénzt, energiát és időt fektettem abba, hogy mindazt a tudást és tapasztalatot összegyűjtsem, amit most átadni készülök. Megmondom őszintén, hogy annak idején, amikor én elindultam ezen az úton, bármit megadtam volna érte, ha részt vehettem volna egy ilyen programban. Ha valaki 1 év alatt megtanította volna nekem mindezt…

De akkor nekem erre nem volt lehetőségem. Előtted viszont most itt az esély.

JELENLEG NEM TUDSZ CSATLAKOZNI A PROGRAMHOZ!

Válaszd ki, hogy milyen konstrukcióban szeretnél csatlakozni az 1 éves online mentoring programhoz!

A Standard csomag tartalmaz minden alapvető dolgot, ami a fejlődéshez, az átalakuláshoz kell, így biztosan nem nyúlsz vele mellé.

Ha viszont mindenből a legjobbat keresed, és szeretnél velünk személyesen is kapcsolódni az 1 év során rendszeresen, akkor válaszd a PRIME csomagot (ebben a 3 havonta megtartott, személyes, ÉLŐ találkozók összes költsége is benne van).

Mentoring

Standard

Hozzáférés a 12 részes “Nő a Ruha Alatt” című, online videósorozathoz* (értéke: 29.900 Ft)

Részvételi díj egy összegben,
a teljes évre:

1 hónap ajándék

218.900 Ft

/év

VAGY

Részvételi díj részletekben,
havi bontásban:

19.900 Ft

/hó

Mentoring

PRIME

Hozzáférés a 12 részes “Nő a Ruha Alatt” című, online videósorozathoz* (értéke: 29.900 Ft)

Részvételi díj egy összegben,
a teljes évre:

1 hónap ajándék

878.900 Ft

/év

VAGY

Részvételi díj részletekben,
havi bontásban:

79.900 Ft

/hó

Figyelj!

A jelentkezési határidő: 2024. Február 28.

Mivel itt egy egész éven át tartó programról van szó, nem lehet majd menet közben csatlakozni. Aki most lecsúszik a jelentkezésről, annak ez a lehetőség örökre elúszik…

De miért kockáztatnál? Miért ne adnál magadnak és a programnak egy őszinte esélyt, amikor 100% boldogság garancia is véd: Ha az első hónap után úgy éreznéd, hogy ez mégsem neked való, elég e-mailben jelezned és visszautaljuk a teljes részvételi díjat. Igen, ennyire bízunk a program értékében!

Biztos, hogy megéri belevágni ebbe az egészbe?

Először is, gondolj bele, mennyibe kerülne, ha velem és egy profi pszichológussal (illetve a további, meghívott szakértőkkel) külön-külön szeretnél konzultálni rendszeresen egy egész éven keresztül. Az ilyen személyre szabott szakértői tanácsadások értéke bőven meghaladja a 3 millió forintot.

A programunkban azonban ezeket az értékes tudásanyagokat és tapasztalatokat egyetlen csomagban kínáljuk, jelentős megtakarítást biztosítva ezzel.

De ami még ennél is fontosabb: a program árát az a mélyreható változás indokolja, amelyet a részvétel által elérhetsz. Nincs annál drágább, mint érezni, hogy valami nem stimmel, hogy nőként nem tudsz kiteljesedni.

A pénzügyi befektetésed cserébe egy olyan utazást kínálunk, amely során nagybetűs NŐNEK érezheted magad, teljes harmóniában az életeddel. Ez egy olyan átalakulás, amelynek az értéke megfizethetetlen. Egy befektetés önmagadba, a saját jövődbe, a női léted mélyebb megértésébe, és az életed minőségének javításába.

Képzeld el magad egy év múlva…

Már nem csak egy nő vagy, aki a tükörben keresi a válaszokat. Te leszel az, aki tükröt tart másoknak, hogy meglássák saját szépségüket, erősségüket, és nőiességüket.

Ebben az egy éves programban nem csak a nőiesség különböző aspektusait fedezzük fel, hanem valódi változást hozunk az életedbe. Hónapról hónapra új témákban merülünk el, hogy megismerd minden rétegét a női létednek.

Képzeletbeli utazásunk során érintjük a párkapcsolati kérdéseket, az önbecsülés fontosságát, az anyaságot és az egyedüllétet, a test és a lélek összhangját, és még sok-sok mást. Ennek az utazásnak nem lehet más az eredménye, minthogy végre megtalálod azt a nőt magadban, akire mindig is vágytál, akit mindig is ott éreztél magadban.

Adj végre teret a női természetednek!

Ne feledd, hogy soha nem az az erő fog átvinni a plafonon, ami elvitt odáig. Gyere tarts velem 1 éven keresztül és a megújult erőddel együtt fogjuk áttörni a plafont!

Gyakori kérdések, amik talán talán benned is felmerültek

Semmilyen előzetes képzettség vagy tapasztalat nem szükséges. A programot úgy terveztük, hogy minden résztvevő számára hozzáférhető és érthető legyen, függetlenül attól, hogy hol tart az önismereti útján.

A program interaktív, havi Zoom találkozókon keresztül, ahol közvetlenül interakcióba léphetsz Orsival és a többi résztvevővel. Ezenkívül a programot házi feladatok és gyakorlatok egészítik ki, amelyek lehetővé teszik az egyéni fejlődést és az egyedi kérdések megvitatását. Ha azonban fontos számodra a személyes  kapcsolódás és segítség, akkor válaszd a PRIME tagságot!

Minden Zoom találkozót rögzítünk, így ha nem tudsz részt venni élőben, utólag megtekintheted a felvételeket. Így biztosítjuk, hogy senki ne maradjon le a fontos tartalmakról.

A program különösen hasznos lehet nehéz időszakokban, hiszen támogatást, útmutatást és eszközöket nyújt a belső erő megtalálásához és a problémák leküzdéséhez. A közösség és az egyéni támogatás segít a nehézségeken való átlendülésben.

Ha meg tudod találni a valódi, belső női énedet, fényévekkel jobban fogod érezni magad a bőrödben, mint most, amikor azt érzed, hogy “nem vagy a helyeden”. Megszűnik a késztetés, hogy folyton vélt vagy valós hibákat keress magadban, nem akarsz majd állandóan megjavítani magadon valamit. Felszabadultabb, nyugodtabb, stresszmentesebb lehetsz. Ez mindenképp a javadra válik 🙂

A környezet reakciója sokakat megrémít. Biztosan Te is tapasztaltad már az érzést, amikor valaminek nagyon örültél, a párodnak, családodnak vagy éppen a barátaidnak viszont nem tetszett, és a Te örömöd is szertefoszlott…

Itt viszont éppen az a lényeg, hogy megtanuld magad az első helyre tenni a saját életedben. Most talán ijesztő a gondolat, hogy az átalakulásodnak esetleg nem örül majd a környezeted, de ha a program végére valóban önazonos nővé válsz, kevésbé fogsz függni mások véleményétől – sokkal inkább az lesz az elsődleges, hogy Te jól érzed-e magad a bőrödben. És jól fogod!

Az önmagadba fektetett idő a legjobb befektetés 🙂 Még ha úgy is érzed, kevés az időd, van, amire érdemes rászánni: az önazonos élet elérése pedig mindenképpen ilyesmi. Az önazonosságnak fontos része az is, hogy megtanuld magad előtérbe helyezni – vagyis tudj időt szánni arra, ami fontos neked. Ezen a programon ezt a képességet is elsajátíthatod.

A prime kapcsán a második havidíjból, a standardnál a második és harmadik havidíjból vagy ha éveset választasz akkor visszatérítjük a nara árát, a fizetés után.