A YURKOV Stílustanácsadó Szalon bemutatja

Kreatív ruhatár: vásárlás helyett variálás

Tanuld meg kihozni a gardróbodból a maximumot és költekezés helyett sajátítsd el a kombinálás rutinját!

El tudod képzelni, hogy reggelente már nem kell többé azon stresszelned, hogy mit vegyél fel? Ebben az átfogó videósorozatban felfedezheted, hogyan alakíthatsz ki minimum 100 lenyűgöző, változatos szettet mindössze 10 alapdarab segítségével. Tarts velünk, és változtasd meg, hogyan látod és miképp használod a gardróbodat, miközben magabiztosságot csempészel a mindennapjaidba!

Minden reggel ugyanaz a kérdés:

Mi a francot vegyek fel? 🤯

Bár a szekrényed roskadozik a ruháktól, mégis úgy érzed, semmi sem tökéletes. Olyan ruhadarabok vesznek körül, amiket ritkán hordasz, mert nem érzed magad bennük jól, vagy egyszerűen nem tudod, hogyan kombináld őket. A “nincs mit felvennem” mantra pedig nem csak frusztráló, de felesleges stresszt is pakol rád minden egyes nap.

De mi lenne, ha teljesen megváltoztathatnád, hogyan közelíted meg a ruhatáradat?

Itt az esély, hogy felfedezd, hogyan alakíthatsz ki minimum 100 lenyűgöző, változatos szettet mindössze 10 alapdarabból (amelyek jó eséllyel már most is a birtokodban vannak).
Ebből a 2 órás tömény tudással teli sorozatból megtudhatod…

Nem csak időt és pénzt takarítasz meg, de minden reggel magabiztosan és stílusosan indulhatsz el otthonról.

Triplázd meg a szettjeid számát!

Anélkül, hogy egyetlen forintot költenél új ruhákra

A videósorozat egy friss szemléletmódot kínál neked. Egy olyan új “szemüveget” kaphatsz általa, amin keresztül legalább 3x annyi lehetőséget fogsz megpillantani a gardróbodban, mint előtte.

#1

Tanulj meg új életet lehelni a ruhatáradba kreatív és stílusos módon!

#2

Lépj túl a megszokott kombinációkon, alkoss zseniális szetteket könnyedén!

#3

Spórolj tízezreket és óvd a környezeted, miközben bővíted a repertoárod!

Ez a tudásanyag nem csupán a ruhák újrafelfedezésére ösztönöz, hanem egy új életstílust is kínál, ahol te irányítasz a gardróbod felett, nem pedig az aktuális divattrendek. Tervezd újra a ruhatárad, és élvezd a reggeli öltözködés minden percét 🤩

Mielőtt továbblépünk, egy fontos kérdés:

Miért érdemes az alapdarabokra építeni a gardróbodat?

Az alapdarabok rendkívüli rugalmasságot biztosítanak a mindennapi öltözködésben. Azért különösen értékesek, mert:
Ezek az előnyök teszik az alapdarabokat nélkülözhetetlenné a stílusos és funkcionális gardróbszekrényben. Most pedig megtanulhatod, hogyan használhatod ki maximálisan ezeket az előnyöket, miközben saját, egyedi stílusodat is fejleszted.

A videósorozatban konkrétan a következő alapdarabokkal foglalkozunk:

Fontos: A videósorozatból ezeket a darabokat nem csak egymással tanulod meg kombinálni, hanem rengeteg egyéb ruhadarabbal is, ami jelenleg ott lapul a szekrényedben (és alig várja, hogy újra felfedezd). A végére garantáltan tele leszel új ötlettel, és alig várod majd a reggeleket, hogy friss, stílusos szettben mutathasd meg magad a nagyvilágnak!

VÁRJ! Ez ugyanis még nem minden…

Kivel találkozhatsz a videókban?

Kovács Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója
Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Különböző szakmai anyagai és videói által már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a ruhásszekrényük terhe alól.

Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

Mennyibe kerül a videósorozat?

A YURKOV Szalonban egy 2 órás egyéni konzultáció ára 90.000 Ft + Áfa. De ne aggódj, a 10+1 részes videósorozathoz ennek az árnak a töredékéért juthatsz hozzá.
A hiánypótló, online tudásanyag eredeti ára mindössze 29.900 Ft, hiszen a célunk az, hogy minél több nőnek tudjunk kézzelfogható segítséget nyújtani.
NE FELEDD: A tudásanyaggal rengeteg pénzt megspórolhatsz magadnak, hiszen új darabok vásárlása helyett képes leszel kombinálni, párosítani a stílusokat és új szetteket kreálni a már meglévő ruháidból!

Lépj időben és szerezd meg bevezető áron!

Értékeljük a tudatosságot, hiszen ez a videósorozat is kimondottan tudatos, egymásra igényes nőknek készült. Éppen ezért ajánlunk fel neked is egy limitált ideig érvényes, bevezető árat.

Ez azt jelenti, hogy május 5. éjfélig 29.900 Ft. helyett mindössze 19.900 Ft-ért  juthatsz hozzá a teljes videósorozathoz, amelyben részletesen eléd tárjuk a stíluspárosítás haladó trükkjeit.
nap
óra
perc
msp.

100% Pénzvisszafizetési garancia

Ha esetleg a megrendelés után úgy éreznéd, hogy ez az egész mégsem neked való, 30 napon belül jelezheted felénk e-mailben, mi pedig kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárát. Így tehát csakis azzal kockáztatsz, ha nem adsz egy őszinte esélyt ennek a tudásanyagnak.

Vágj bele bátran, és fedezd fel, milyen új lehetőségek várnak rád a gardróbodban!

10+1 rész

2 órányi anyag

100+ új szett

MEGRENDELÉS

Félreértések, amik visszatarthatnak most egy szuper döntéstől

Amikor valami újat próbálunk ki, természetes, hogy vannak fenntartásaink. Itt van néhány gyakori kifogás, amit hallottunk – és miért ne hagyd, hogy ezek visszatartsanak:
Bár a videósorozat nem ingyenes, gondolj rá úgy, mint egy rövid időn belül megtérülő befektetés: kevesebb új ruhát kell vásárolnod, mivel megtanulod, hogyan kombinálhatod újra és újra a meglévő darabjaidat, így pénzt spórolsz meg.
A videósorozatot úgy terveztük, hogy bármikor, a saját tempódban nézheted meg. Nincs időkorlát, tehát akkor folytathatod, amikor Neked megfelelő. Az egyes részek 10-12 percesek, így könnyen beépíthetőek egy rohanós napi rutinba is.
Igen, naná! Ezek a videók élvezetesek és könnyen érthetőek. A tanultakat gyakorlatilag azonnal tudod majd alkalmazni. A korábbi, hasonlóan felépített online tananyagainkból már több mint 3.500 nő inspirálódott sikeresen.
Ez a sorozat nem konkrét ruhadarabokról szól, hanem a ruhák variálásának szemléletmódját tanítja. Nem szükséges minden példaként hozott darab megléte a sikerhez; a lényeg, hogy elsajátítsd a kreatív kombinálás művészetét.
Ne hagyd, hogy ezek a tévhitek megakadályozzanak abban, hogy kihasználd a stílusodban rejlő teljes potenciált. Vágj bele bátran, és fedezd fel, milyen új lehetőségek várnak rád a gardróbodban!