A YURKOV Stílustanácsadó Szalon bemutatja

Ki szeretne lapos talpú cipőben is

 elbűvölően csinos lenni? 

… avagy online cipőkalauz a kényelmes eleganciáért

A következő ingyenes stílustalálkozón bebizonyítjuk, hogy magassarkú nélkül is elérhető az elegáns megjelenés. Megmutatjuk, hogyan válaszd ki a leginkább hozzád illő lapos talpú cipőt, amiben egész nap kényelmesen szaladgálhatsz – megőrizve a nőies kisugárzásod. Tarts velünk és segítünk eligazodni a lábbelik szerteágazó világában!

INGYENES

de regisztrációhoz kötött​

2024. 02. 03.

09:00 - 11:00

ONLINE

100% élő adás, kérdezési lehetőséggel

Hogyan lehet egy  kényelmes cipővel  is csinosan felöltözni?

Elegánsnak maradni a napi millió teendőnk mellett – ez a nők egyik legnagyobb stíluskihívása. Ha téged is érdekel, hogyan egyeztethető össze a kényelem és a nőies elegancia, akkor most a legjobb helyen jársz.

Az ingyenes előadáson megtudhatod, mennyi szuper opció létezik a tornacipőn és a bakancson túl (és azt is, hogyan válaszd ki az adottságaidhoz leginkább passzolót). Foglald le a helyed és meríts inspirációt, új ötleteket! Ezúttal is rengeteg példával, szettekkel és gyakorlati stílustrükkel készülünk 😉

A stílustalálkozó házigazdája:

Kovács Orsolya

A YURKOV Stílustanácsadó Szalon és a Career Yoga Club alapítója

Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Különböző szakmai anyagai és videói által már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a ruhásszekrényük terhe alól. Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

Amiről szó lesz az  ingyenes előadáson 

Laposan is elegánsan

Hogyan válassz lapos sarkú cipőt egy elegáns szetthez, ami egész nap megállja a helyét?

Tudatos választás

Milyen opciók léteznek a tornacipőn és a bakancson túl? És melyik való a te alkatodhoz?

Tippek és cipőkalauz

Milyen lehetőségeink vannak hideg és átmeneti időben? (Gyakorlati bemutató)

Az előadás végére garantáltan tudni fogod, hogy milyen cipő illik a testalkatodhoz, a lábadhoz, a magasságodhoz. Mi az, ami nem rövidíti a lábad, ami nem nyom össze – amiben egész nap kényelmesen elegáns lehetsz 🥰

 Regisztrálj , hogy elküldhessük a hozzáférésed!

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted. Olyan lesz, mintha egy stílustanácsadáson vennél részt, imádni fogod!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, a YURKOV Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).