A YURKOV Stílustanácsadó Szalon bemutatja

Karcsúsító stílustrükkök:

így faraghatsz le magadról 5-8 kilót 1 perc alatt

Az elégedett, magabiztos nőt nem a testsúlya határozza meg, mégis sokan elszomorodnak, amikor felszalad pár makacs kiló az ünnepek alatt. Szerencsére azonban léteznek olyan stílustrükkök, amelyekkel akár 1-2 teljes ruhaméretet is lefaraghatsz magadról azonnal. Tarts velünk az ingyenes online stílustalálkozón, ahol mindezt konkrét példákkal és szett-ötletekkel bizonyítjuk be!

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2024. 01. 27.

09:00 - 10:30

ONLINE

100% élő, kérdezési lehetőséggel

Szabásvonalak, színek, minták és fazonok -

ha hiszed, ha nem, ezek mind karcsúsítanak

(ha tudatosan használod őket) 😉

A fekete vajon tényleg slankít? A csíkos tényleg kövérít? Milyen szabásvonalakkal lehet a leghatékonyabban karcsúsítani? Mi a titok? Az ingyenes online stílustalálkozón lerántjuk a leplet azokról a stílustrükkökről, amelyeknek köszönhetően végre te is újra tetszeni fogsz önmagadnak – kilóktól függetlenül!

Itt az idő, hogy békeszerződést köss a saját testeddel, hogy...

Tudtad?

A kényes testrészek elrejtésével csak ártasz a megjelenésednek. Bizony, jó eséllyel te is plusz kilókat pakolsz magadra a takargatással. Ha karcsúsítani szeretnél, ennek pont az ellenkezőjét kell tenned: a megoldás a kiemelésben rejlik. Az ingyenes előadáson megmutatjuk, hogyan csináld!

2024. 01. 27.

09:00 - 10:30

Az előadást tartja:

Kovács Orsolya

Nemzetközi stílusszakértő, a Yurkov stílustanácsadó szalon alapítója

Gyakran kérdezik tőle, hogy miben más a külföldi stílus, mint az itthoni. Elmondása szerint mindegy, hogy itthon, Európa más országaiban vagy éppen Kaliforniában jár. A stílus nem változik: az alapja az önbizalom. Az embereket mindenhol az érdekli, hogy miként tudnák magukat a legjobban érezni a bőrükben. Ehhez pedig mindenkinél egyénileg kell az önbizalmat felépíteni és a személyes stílust felfedezni. „Hiszen hogyan lehetne valaki megnyerő és hiteles, ha nem önazonos saját magával és nem szereti a saját testét?”

Kovács Orsolya már 2012 óta segít az embereknek abban, hogy megtalálhassák a saját, egyéni stílusukat és ezzel változtassanak az életükön. Konzultációk, videók és tréningek segítségével már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a félénkségük, gátlásaik, szorongásaik terhe alól.

Legyél önmagad stylistja:

ismerd meg a legjobb karcsúsító trükköket, hogy soha többé ne kelljen takargatnod magad!

Ha velünk tartassz a stílustalálkozón:

Gyere, öltözzünk le magunkról 5-8 kilót közösen!

Az előadás ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Foglald le a helyed az űrlap kitöltésével és tarts velünk egy szuper évindító stíluskalandon, ahol konkrét példákat és szett-ötleteket láthatsz, ráadásul a saját kérdéseidet is felteheted. Regisztrálj és szólj a barátnődnek is! 🙂

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, a YURKOV Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).