Ünnepi ajánlatok a YURKOV Szalontól

✨ Karácsonyi stílusvarázs: válassz ajándékot, ami sosem megy ki a divatból!

Stílusos ajándékot keresel?

Akkor ajándékozz új stílust (akár magadnak is)!

A bögrék, zoknik és sálak ideje lejárt. Idén karácsonyra válassz inkább valami eredetit a YURKOV Stílustanácsadó Szalon ünnepi csomagjai közül. De ne csak a szeretteidre és a barátnőidre gondolj! Simán meglepheted saját magadat is, hiszen te tudod a legjobban, hogy mire vágysz. Az ünnepi ajánlataink minden nő arcára garantáltan mosolyt fognak csalni 🥰

#STÍLUSOSAJÁNDÉK

A YURKOV karácsonyi csomagokat
december 23-ig tudod beszerezni

Nap
Óra
Perc
Msp

Létezhet szebb ajándék az önbizalomnál?

A tökéletes meglepetés 3 pilléren nyugszik: személyre szabott, különleges és életre szóló élményt nyújt. A YURKOV ünnepi csomagjaival ezt a hármat egyszerre pipálhatod ki. A szolgáltatásaink ugyanis nem csak arról szólnak, hogy fantasztikus hangulatban ruhákat, fazonokat és színvariációkat próbálgatunk. Videós tanácsadásaink révén visszaöltöztetjük ügyfeleinket az önbizalmukba, hogy újra finomnak, nőiesnek és önazonosnak érezhessék magukat.

Válogass ünnepi ajánlataink közül és láss karácsonyi csodát a tükörben!

Online stíluskurzusok, Yurkov Akadémia tagság és workshop felvételek is szerepelnek a kínálatban. Garantáltan találni fogsz valamit, amivel meglepheted akár önmagad, akár a barátnődet, lányodat, édesanyádat, a párodat vagy bárkit, akit igazán szeretsz ❤️

#1 Így állítsd az öltözködést önmagad szolgálatába

10+1 részes videósorozat

Ezt a videósorozatot azoknak ajánljuk, akik még viszonylag újnak számítanak a stílus világában és szeretnének egyből képbe kerülni a legfontosabb tudnivalókkal. A 10+1 részes sorozatban szót ejtünk a testalkatnak megfelelő szabásvonalakról, színekről, kivágásokól, a kebelméret befolyásolásáról, a szoknya és nadrág kérdésköréről, a kiegészítőkről, valamint a karcsúsítás és kövérítés titkos fogásairól is.

A sorozat 10+1 videót tartalmaz, amihez most karácsonyi csomagban 38.000 Ft helyett
19.000 Ft-ért férhetsz hozzá.

#2 Minden, amit az üzleti öltözködésről tudni érdemes

6 részes videósorozat

Az üzleti öltözködésről szóló videósorozatot azok számára ajánljuk, akiknek a magánéletük mellett a karrierjük is kiemelten fontos, így a megjelenésükkel a munkahelyükön vagy a vállalkozásukban is profizmust akarnak sugározni. A videókban rengeteg gyakorlati példát, komplett szett-ötletet és végtelen inspirációt adunk át, legyen szó laza, szigorú vagy elegáns munkahelyi dresszkódról.

A sorozat összesen 6 videót tartalmaz, amihez most karácsonyi csomagban 38.000 Ft helyett
19.000 Ft-ért férhetsz hozzá.

#3 A kortalan kisugárzás aranyszabályai

(11+1 részes videósorozat)

Ez az online program kimondottan 60 év feletti hölgyeknek készült, méghozzá azzal a céllal, hogy átadjuk benne a kortalan kisugárzás, vonzerő és elegancia időtálló receptjét. Hogyan válhatsz még stílusosabbá, vonzóbbá, elegánsabbá és kifinomultabbá? Erre a kérdésre kaphatsz választ az online programban. Részletesen átbeszéljük a téli és nyári alapdarabokat, a színek használatát, az elkerülendő buktatókat, de kitérünk az arcápolásra, sminkelésre és a frizuraválasztásra is!

A sorozat 11+1 videót tartalmaz, amihez most karácsonyi csomagban 38.000 Ft helyett 19.000 Ft-ért férhetsz hozzá.

#4 A személyiségtípuson alapuló öltözködés titka

(4 órás workshop felvétele)

Minden ember egy kis csoda, hiszen egyedi és megismételhetetlen. Ennek megfelelően a személyiséged a csak rád jellemző viselkedési, gondolkodási és érzésmintákat foglalja magában. Különleges, unikális módon jellemez téged. Pont úgy, ahogyan a stílusodnak is kellene…

A népszerű online workshopunk videófelvételéből megismerhetsz egy olyan egyedülálló, 7 személyiségjegyen alapuló rendszert, amivel könnyedén felépítheted az egyéniségedre szabott, perszonalizált stílusprofilod.

A videó összesen 4 órányi felvételt tartalmaz, amihez most karácsonyi csomagban 38.000 Ft helyett 19.000 Ft-ért férhetsz hozzá.

#5 Öt stílusszabály, amiről minden férfinak tudnia kell

(3 órás workshop felvétele)

Sajnos a férfiak többsége nem törődik a megjelenésével. Részben az olyan mantrák miatt, miszerint “nem a külső számít” vagy “nem a ruha teszi az embert”. Egy tökéletes világban ez így is lenne, de a helyzet az, hogy közel sem tökéletes világban élünk. A külsőségek így alapvető módon befolyásolják a férfiak életét is. Ebben a 3 órás videóban részletesen bemutatjuk, hogyan alakíthatja ki egy férfi a saját, tekintélyt parancsoló, “siker-generáló” stílusát pár egyszerű alapszabály betartásával.

A videó összesen 3 órányi felvételt tartalmaz, amihez most karácsonyi csomagban 38.000 Ft helyett 19.000 Ft-ért férhetsz hozzá.

#6 Egy éves Yurkov Akadémia tagság

A legszebb ajándék lehet azok számára, akik hosszú távon és profi szinten szeretnének foglalkozni a megjelenésükkel. Az Akadémia tagjai számára több mint 100 órányi exkluzív tananyag válik azonnal elérhetővé, minden héten részt vehetnek az élő adásainkon és bármikor kikérhetik a Yurkov-lányok testreszabott segítségét. A kizárólag tagok számára elérhető extra kedvezmények és a motiváló női közösség már csak hab a tortán!

Az egy éves tagság díja két hónap ajándékkal 69.990 Ft.

Bemutatjuk, hogy ki áll az ajándékok mögött!

Bemutatjuk, hogy ki áll az ajándékok mögött!

Kovács Orsolya, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Azóta már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a ruhásszekrényük terhe alól. Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket. Folyamatosan képzi magát külföldön, hogy itthon mindig a legújabb tudást és stílusrendszereket adhassa át.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már jártak nálunk konzultáción vagy tréningen!

5/5
5/5

Így tudsz magadnak vagy másnak ajándékozni 3 egyszerű lépésben

Így tudsz magadnak vagy másnak ajándékozni
3 egyszerű lépésben

Kiválasztod a lent található űrlapon a csomagot, amit ezután biztonságos módon bankkártyával tudsz kifizetni.

Azonnal megkapod a visszaigazoló e-mailt az ajándékutalvánnyal, amiben minden technikai részletet megtalálsz a felhasználással kapcsolatban.

Letöltöd az elegáns, ünnepi dizájnba öltöztetett utalványt, majd kinyomtatva átadod az idei karácsony legstílusosabb ajándékát.