A YURKOV Stílustanácsadó Szalon bemutatja

A nagy “gardróbtrükk”

avagy új szettek a ruhásszekrényben - új darabok vásárlása nélkül!

A következő ingyenes, online stílustalálkozón megmutatjuk, hogyan gondolhatod újra a ruhatárad. Rengeteg kreatív trükkel készülünk, és egy igazi klasszikus alapdarabon, a PULÓVEREN keresztül fedezheted fel, hogyan frissítheted a gardróbod – költekezés nélkül, csupán egy kis leleményességgel. Tarts velünk és légy részese a varázslatnak!

INGYENES

de regisztrációhoz kötött​

2024. 01. 19.

18:00 - 19:30

ONLINE

100% élő adás, kérdezési lehetőséggel

Pulóver trükkök és gardróbrendezés
a tavaszi megújulás jegyében

Ha a káosz helyett könnyen átlátható ruhatárat szeretnél, amiben egymással különösen jól kombinálható darabok sorakoznak, akkor valójában csupán egy friss nézőpontot kell elsajátítanod. Az ingyenes előadáson gyakorlati példákon és szett-inspirációkon keresztül mutatjuk be, hogyan alakíthatod át a gardróbod úgy, hogy a reggeli stressz-szinted csökkenjen, az önbizalmad pedig növekedjen.

Foglald le a helyed és tapasztald meg, mennyit tud dobni a magabiztosságodon és nőiességeden egy tudatosan összeállított ruhatár! (Meg fogsz lepődni rajta 😉)

A stílustalálkozó házigazdája:

Kovács Orsolya

A YURKOV Stílustanácsadó Szalon és a Career Yoga Club alapítója

Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Különböző szakmai anyagai és videói által már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a ruhásszekrényük terhe alól. Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Egy pulóver ezer élete

A tőlünk megszokott módon rengeteg gyakorlati példát hozunk és magunkon mutatjuk meg a kreatív ötleteket.

A ruhatárad újragondolása

Megmutatjuk, hogyan sajátíts el egy nem mindennapi nézőpontot és azt is, hogyan tudod ezt a kreativitást a mindennapjaidba belecsempészni.

Gardróbrendezési trükkök

Elmagyarázzuk, mit is jelent pontosan az alapruhatár, mik az alapdarabok és milyen szuper trükkökkel lehet neked is variálható gardróbod 😉

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted. Olyan lesz, mintha egy stílustanácsadáson vennél részt, garantáltan imádni fogod!

Add meg a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetjük az ingyenes hozzáférésed.

Küldd el a barátnődnek is ezt az oldalt, hogy ő is csatlakozhasson.

Tarts velünk február 19-én és öltözzünk vissza az önbizalmunkba együtt!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, a YURKOV Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).