A YURKOV Stílustanácsadó Szalon bemutatja

Lépj kapcsolatba újra a harmonikus önképeddel: így építheted fel a saját, csak rád jellemző stílusprofilod

Amikor reggel megjelensz valahol és azt hallod, hogy “Azta, mennyire jól nézel ki, ez annyira TE vagy!” – akkor biztos lehetsz benne, hogy aznap sikerült eltalálni a stílusprofilodat. De mégis mit jelent ez a kifejezés? És hogyan lehet tudatosan kialakítani? A következő, ingyenes YURKOV stílustalálkozón ezt az esszenciális kérdéskört fogjuk boncolgatni, úgyhogy véletlenül se maradj le róla! 😉

INGYENES, regisztrációhoz kötött

2023. 11. 20.
18:00 - 19:30

ONLINE,
100% élő adás, kérdezési lehetőséggel

A stílusod sokkal hangosabban mesél rólad, mint a saját szavaid…

Elérkezett az idő, hogy közösen betekintsünk a legnépszerűbb YURKOV-témába, ami minden nőt érdekel: hogyan találd meg és miképp alakítsd ki a saját stílusprofilod? 👠

Itt már nem pusztán a külsőségekről van szó. Ez rólad szól, te vagy a kulcs. Te fogsz rájönni olyan dolgokra, amelyek teljesen megváltoztatják az önmagadhoz fűződő viszonyod. És végre meg fogod érezni, hogy sokkal-sokkal jobban nézel ki és sokkal többre vagy képes, mint ahogy gondolod!

Készen állsz rá, hogy megmutasd a nagyvilágnak a valódi személyiséged? Hogy teret engedj a harmonikus önképed örömteli megnyilvánulásának? Akkor foglald le a helyed ingyenesen és tarts velünk!

A stílustalálkozó házigazdája:

Kovács Orsolya,

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Különböző szakmai anyagai és videói által már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a ruhásszekrényük terhe alól. Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Mit is jelent pontosan a “stílusprofil” kifejezés?

Elmagyarázzuk, hogy nőként miért ajánlott foglalkoznod ezzel a témával, hogyan érdemes nekikezdeni és mit kell tudnod ehhez önmagadról.

Hogyan épül fel ez a teljes stílus rendszer?

Bemutatunk számodra egy egészen új rendszert, aminek a segítségével nap mint nap elérheted a “wow, ez annyira én vagyok!” összhatást.

Milyen arcai léteznek egy-egy stílusnak?

A gyakorlatban fogjuk megmutatni a különböző stílusok arcait és azt is, hogy valójában mit jelent, ha valaki tisztában van a stílusprofiljával.

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted. Olyan lesz, mintha egy stílustanácsadáson vennél részt, garantáltan imádni fogod! 😍

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, a YURKOV Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Nézd meg, mit mondanak azok a nők, akik részt vettek a legutóbbi stílustalálkozón!

5/5