Gratulálunk a döntésedhez, te már bebiztosítottad a helyed az Lépj kapcsolatba újra a harmonikus önképeddel: így építheted fel a saját, csak rád jellemző stílusprofilod című ingyenes előadásra Kovács Orsolyával

Perceken belül kapnod kell egy levelet a [email protected] címről, benne a legfőbb információkkal! Ha 15 percen belül nem kapod meg, kérlek nézd meg az alábbiakat:

Nem gyakori, de ritkán előfordulhat, hogy a levelünk véletlenül a SPAM mappába kerül. Nézd meg a SPAM mappádat is, és ha ez történt nálad, akkor mindenképpen tedd be a biztonságos címek közé a [email protected] címet, hogy a jövőben is megkapd az előadással kapcsolatos fontos infókat.

Ha Gmailes címet használsz, előfordulhat hogy a levelünk a “Promóciók”, vagy “Közösségi” mappába kerül. Ott könnyebben elvesznek az üzenetek, ezért azt javasoljuk, hogy húzd át onnan az elsődleges mappába a levelet, hogy a jövőben is oda érkezzenek és ne maradj le semmiről!

Ha egyik helyen sem találod, az a legtöbb esetben elírás következménye. Ilyenkor kérlek a fenti email címre írj nekünk üzenetet és megoldjuk, hogy mindenképpen megkapd a hozzáférést.

Ne hagyd, hogy figyelmetlenség miatt elvesszen az ingyenes előadás lehetősége!

Írd be a naptáradba a november 20. 18:00-át, hogy biztosan ne felejtsd el az online előadást, és ott tudj lenni velünk!