A YURKOV SZALON BEMUTATJA

Definiáld újra önmagad: így öltözködj 60 felett stílusosan

- Ingyenes videós tanácsadás -

Rengeteg téveszme létezik a 60 feletti nők megjelenésével kapcsolatban, amelyeket most egytől egyig lerombolunk. Milyen színeket és árnyalatokat használj? Hogyan kombináld a meglévő ruhatárad? Hol a határ a fiatalos és a nevetséges között? Tarts velünk az ingyenes videóban és tudd meg, hogyan lehetsz mindig stílusosan csinos kortól függetlenül!

Mutasd meg a hozzád illő minőséget és a benned rejlő nőies eleganciát!

Egy nő számtalan változáson megy keresztül 60 év felett: új problémákkal szembesülünk, változik az életstílusunk, adott esetben beköszönt a nyugdíj vagy épp unokánk lesz. Az életkori sajátosságokat tudni kell kezelni és ehhez bizonyos időközönként újra meg kell határoznod önmagad.

Segíthetünk kialakítani az új életstílusod és ruhatárad?

Kényelem és minőség. Ez a két szó jellemzi leginkább azt a stílust, amit az ingyenes videóban részletesen bemutatunk. Számtalan konkrét összeállítást és rengeteg inspirációt meríthetsz belőle, hogy akár holnaptól kezdve megmutathasd az új stílusod a nagyvilágnak (és begyűjthesd az ezért járó elismeréseket). A videóban leromboljuk azokat a téveszméket, amelyek eddig meggátoltak abban, hogy igazán stílusos lehess. Készen állsz a szemléletváltásra?

Kikkel találkozhatsz az ingyenes videóban?

Kovács Orsolya, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Azóta már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a ruhásszekrényük terhe alól. Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

Tóth Katalin aranykoszorús, INFA Gold Master és Platinum minősítésű kozmetikus, life-, beauty és párkapcsolati coach, stílustanácsadó, Access Bars kezelő. Már 43 éve mesterkozmetikus, gyakorló nagymama és gyönyörű 63 éves, nem mindennapi, inspiráló Nő. Kati “Lifestyle by Tóth Kati” oldalán 60 feletti nőket tanít a minőségi életvitelre, életstílusra.

Kérdések, amelyekre garantáltan választ kaphatsz a videóból

Milyen színeket és árnyalatokat érdemes viselned 60 felett?

Hol húzódik a határ a fiatalos és a nevetséges között?

Hogyan csempészhetsz játékosságot, izgalmat az öltözékedbe?

Hogyan kombináld a már meglévő ruhadarabjaid a különböző évszakokban?

Mit kell tudni a farmernadrág viseléséről? És mi a helyzet a bőrnadrággal?

Hogyan lehet még akár egy tüllszoknyát is beilleszteni a megjelenésedbe?

A videós stílustanácsadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Ha szeretnéd megnézni a videót, nem kell mást tenned, mint az alábbi űrlapon megadni a neved és az e-mail címed. A gyors regisztráció után már azonnal nézheted is. Ott találkozunk! 😉