Limitált ideig ingyenesen elérhető

Nyerj betekintést
a női energiák és
a nőiesség aspektusainak titokzatos világába!

Te hiszel a saját nőiességedben? Egyáltalán, mit jelent nőnek lenni? Én az elmúlt 14 évben több ezer nővel dolgoztam együtt stílustanácsadóként, és óhatatlanul is “a ruhák mögé láttam.” Ha érdekel, hogy mi mindent fedeztem fel, és szívesen tanulnál magadról, illetve a mélyebb női dimenziókról, akkor kérd el az ingyenes videót és vágjunk bele!

Vajon miért van az, hogy…

a legtöbb nő SOHA nem szerez mély tudást a saját női természetéről?

Talán nem is tudják, hogy milyen belső erő lakozik bennük

Talán el sem merik képzelni, hogy lehetne másképp is élni,

Talán nincs senki az életükben, aki beavatná őket és utat mutatna nekik.

Az egyik legnagyobb kihívás, amivel minden nőnek meg kell küzdenie:

a hierarchikus viszonyok és a férfiközpontú elvárások

Bizonyára te is nap mint nap tapasztalod, milyen iszonyú nehéz a karrier, a család, az önmegvalósítás és a “tökéletes nő” képe közötti lavírozni…

De vajon miért kéne beletörődnünk abba, amit a társadalom sugall? Abba, hogy minden téren tökéletesnek kell lenned? Abba, hogy ez az egyetlen út, és hogy ezen nem lehet változtatni? 🤨

Van egy jó hírem: nőként elképesztő erő van a birtokodban

Ami csak arra vár, hogy végre felfedezd

Ehhez csupán egy nézőpontváltásra, transzformációra, néhány felismerésre van szükség – amin én szívesen végigvezetlek, ha szeretnéd.

Kivel fogsz találkozni a videóban?

Kovács Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója
Stílustanácsadóként már több mint egy évtizede kutatom a megjelenésen keresztül a nőiesség titkát. Meg akartam fejteni, hogy bizonyos nők társaságában miért érzek kételyeket és bizonytalanságot, míg más nőkben miért lobog megrendíthetetlen hit, és hogyan képesek teljes harmóniát sugározni?

Ennek érdekében nem csupán nők ezreit figyeltem meg (akikkel együtt dolgozhattam), hanem saját magamban is kutattam.

Azt már biztosan látom, hogy a mai módszerekkel nem létezik teljes megoldás. Nincs “nőiesség kapszula”, amit beveszünk, és minden megoldódik.

Ha tehát elő szeretnénk hozni magunkból azt a nagybetűs NŐT, aki mélyen ott él bennünk, akkor vissza kell nyúlnunk a természetes női energiákhoz és mintákhoz. Azokat kell átalakítanunk, és átmenekítenünk ide, a mai világunkba.

Ha érdekel, hogy ezt mégis hogyan lehet megtenni, akkor…

Kérd el az ingyenes videót itt: