A YURKOV Szalon ÓRIÁSI évindító kihívása

5 nap, 5 blézer,

végtelen stílus -

Csempésszünk együtt finom eleganciát a megjelenésünkbe!

Professzionális hatást kelt, sokoldalú, formálja az alakod és sosem megy ki a divatból. A blézer valahol a zakó nőies változata és a kiskabát között helyezkedik el, így ezerképpen tudjuk viselni, akár télen is. De vajon neked melyik fazon áll a legjobban? És hogyan illesztheted be a mindennapjaidba? Gyere, viselj velünk blézert 5 napon keresztül és tanulj közben magadról olyan dolgokat, amikre eddig nem is gondoltál!

Ezért érdemes neked is elfogadni a kihívást

Azáltal, hogy 5 napig elegáns blézerbe bújsz, nemcsak a megjelenésed és a stílustudásod fejlesztheted. Ez a kihívás bizony…

Növeli az önbizalmad

Egy hozzád illő blézer azonnal professzionális megjelenést kölcsönöz és önbizalommal tölt fel, legyen szó akár munkahelyi, akár társasági eseményről.

Új távlatokat nyit előtted

Egy blézerrel könnyedén hozhatsz létre új kombinációkat a már meglévő ruhatáradból, így segítve a stílusod fejlődését és a változatosságot a mindennapi öltözködésben.

Tágítja a komfortzónád

Azáltal, hogy ez a kihívás kissé kimozdít a komfortzónádból, számtalan apró, de annál pozitívabb hatással lesz az életed különböző területeire és a belső fejlődésedre.

Erre számíts, ha benne vagy a közös, interaktív tanulásban

A blézer-kihívás tulajdonképpen a játékos fejlődésről szól. Ha csatlakozol hozzánk, akkor január 8-12. között 5 napon keresztül kell majd blézert hordanod (nyugi, olyan tippeket és szett-inspirációkat mutatunk, hogy simán menni fog! 😉)

1. nap:

Meg fogod tudni, hogy a testalkatodhoz milyen blézer illik a leginkább.

2. nap:

Meg fogsz lepődni, mert a blézerek sokkal többféleképpen viselhetők, mint ahogyan elsőre gondolnád…

3. nap:

Meg fogod látni, hogy a blézerek nem csak hivatalos eseményekre valók, hanem lazább, kötetlenebb alkalmakra is tökéletesek.

4. nap:

Rengeteg kreatív ötletet fogsz kapni az irodai blézer viselethez, hogy simán kiemelkedhess a tömegből.

5. nap:

Útmutatást fogsz kapni ahhoz, hogyan lehetsz egy blézer segítségével az elegáns események királynője.

Nem kell mást tenned, mint a regisztrációd után csatlakozni a kihívás zárt Facebook-csoportjába, ahol minden nap 15 órakor egy ÉLŐ videóban hozunk neked olyan ötleteket a blézerviseléssel kapcsolatban, amiket azonnal be tudsz építeni az életedbe. (Ha nem tudsz velünk tartani élőben, a videókat később is visszanézheted majd.)

A kihívás lényege
tehát az, hogy

1.

minden nap tanulj valami izgalmasat magadról és a blézerekről

2.

alkalmazd a tanultakat a gyakorlatban

3.

és mutasd meg nekünk a szetted a zárt csoportban!

Regisztrálj itt INGYENESEN és vágj bele a kihívásba!

Igen, jól látod: a kihívásban teljesen díjmentesen vehetsz részt, tehát nem veszíthetsz vele semmit. Tarts velünk és tegyük együtt színesebbé az év elejét! 🥰

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a kihíváshoz kapcsolódó fontos információkat, a YURKOV Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Néhány visszajelzés azoktól, akik korábban végigcsinálták velünk a szoknyás / ruhás kihívást:

A korábbi két kihívásunkon 10.000+ nő vett részt, létrehozva ezzel egy egészen elképesztő közösséget. Nézd meg, milyen fantasztikus élményben volt részük (hiszen most ez várhat rád is)! 🥰

Köszönöm! Sose mertem volna felvenni a nyári királylányos szoknyám műbőr leggingsszel, kötött pulcsival, övvel.

– Bettina
Sziasztok Yurkovosok! Ma egy repülőgépen ülve egyedül voltam ruhában. Sikerült kitűnjek a tömegből.
– Andrea
Mit kaptam ettől a pár naptól? Vidámságot, ötleteket, biztatást arra, hogy többet törődjek magammal, és hogy egy jól kiválasztott szoknyában szuperül érzem magam. Köszönöm a Yurkov lányoknak ezt az öt napot, ezen a héten is volt már rajtam szoknya!
– Anna
Őszintén: egészen más nőnek érzem magam. Sokkal nőiesebbnek. És a nap fénypontja. Álmaim pasija jön szemben a mozgólépcsőn; önkéntelenül egymásra mosolyogtunk. Visszafordultunk mind a ketten, akkor már nevettünk. Ha ez kell, járok minden nap szoknyában.
– Detti
Egy hete inspirálódom a szebbnél szebb szoknyás fotóitokból. Fantasztikusak vagytok. Bátrak, merészek, kreatívak, igazi Nők.
– Erika
Fantasztikusan izgalmassá tette a szoknyás kihívás ezt a hetemet. Mindenkinek köszönöm a sok dicséretet, amelyet a képeimre kaptam.
– Bettina