A YURKOV Stílustanácsadó Szalon bemutatja

Te hiszel a saját nőiességedben?

Avagy a női lét aspektusai a ruhákon innen és túl

Rengeteg videót és előadást láthattál már tőlem a stílusos megjelenésről…arról viszont MÉG SOHA nem beszéltünk, hogy mi rejlik a ruhák mögött? Ha tehát szeretnél egy szinttel mélyebbre ásni, akkor gyere és tarts velünk az ingyenes előadáson, ahol bevezetlek a női energiák és a nőiesség aspektusainak titokzatos világába!

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2024. 04. 23.

18:00 - 19:30

ONLINE

100% élő, kérdezési lehetőséggel

13 éve kutatom a megjelenésen keresztül a nőiesség titkát

és most őszintén megosztom veled a tapasztalataim…

Több ezer nővel dolgoztam együtt stílustanácsadóként az elmúlt több mint egy évtizedben, ami alatt óhatatlanul is a ruhák mögé láttam. Megfigyeltem, hogy mi nők milyen könnyen elveszítjük a hitet önmagunkban, a saját nőiességünkben.

Közben a saját belső világomat is elkezdtem felfedezni, szinte minden létező keleti és nyugati önfejlesztési módszert végigcsináltam. Ennek köszönhető, hogy a stílustanácsadás mellett pár éve már filozófiai és spirituális tanításokat is bele tudok csepegtetni az előadásaimba.

Ennek hatására többen jeleztétek, hogy most már a stílustanácsadáson kívül igazán beszélhetnék azokról a mély, női dimenziókról is, amik átcsengenek az előadásaimban. Ez adott bátorságot ennek az online stílustalálkozónak a megszervezéséhez.

A mai módszerekkel nem létezik teljes megoldás

Nincs “nőiesség kapszula”, amit beveszünk, és minden megoldódik. Vissza kell nyúlnunk a természetes női energiákhoz és mintákhoz. Azokat kell átalakítanunk, és átmenekítenünk ide, a mai világunkba.

Tarts velem az ingyenes előadáson és tudd meg, hogyan növelheted a hited önmagadban és a saját nőiességedben!

Az előadást tartja:

Kovács Orsolya

A YURKOV Stílustanácsadó Szalon és a Career Yoga Club alapítója

Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Különböző szakmai anyagai és videói által már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel a ruhásszekrényük terhe alól.

Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

“Rengetegen fordultak hozzám az évek során azzal a kéréssel, hogy ne csak a ruhákról, ne csak a stílusról beszéljek. Úgy érzem, ennek most jött el az ideje. Ezen az előadáson megosztom a résztvevőkkel azokat a titkokat, trükköket és tapasztalatokat, amiket az elmúlt 13 évben fedeztem fel a nőiességgel, a női energiákkal kapcsolatban.”

Erről lesz szó az  ingyenes előadáson 

Az önmagadba vetett hit

Megvizsgáljuk, mit jelent egy nő életében a hit saját magában (és miért nehéz ma hinni önmagunkban).

A nőiesség aspektusai

Elmagyarázom, hogyan tartható fenn a hited és milyen aspektusai vannak a nőiesség tükrében.

Konkrét gyakorlatok

Megmutatom, milyen gyakorlatokkal erősítheted meg a hited a nőiességedben.

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted. Én már izgatottan várom, hogy beavathassalak ebbe a témába… 😉

 Regisztrálj , hogy elküldhessük a hozzáférésed!