Ingyenes videósorozat

5 nap
a természetes
női éneddel:

Lásd magad úgy, ahogyan eddig sohasem!

Nőként gyakran érezzük úgy, hogy folyton mások elvárásainak kell megfelelnünk, mindig tökéletesnek kell lennünk. De vajon ez tényleg a világ elvárása vagy inkább a saját magunké? Egyáltalán mit jelent a női tökéletesség, a nőiesség?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ, ha velem tartasz ebben az 5 részes sorozatban, hogy végül megtalálhasd a kiutat a vélt vagy valós elvárások börtönéből.

Nem vagy tökéletes…

De tudod mit? Nem is kell!

Ha velem tartasz ezen az utazáson, végre búcsút inthetsz annak a belső feszültségnek, amit az okoz, hogy nem látod magadban a női tökéletességet. Megtanulhatod, hogyan találhatod meg a valódi nőiességedet, ami NEM a külső elvárásokból táplálkozik, hanem a saját, női természetedből.

Elég ennyit rászánnod arra, hogy megtaláld magadban a nagybetűs NŐT.

Olyan témákat járunk körbe, mint…

És a legfontosabb:

hogyan tudunk változtatni ezen a fojtogató állapoton?

Aki segít választ találni a kérdésekre:

Kovács Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója
Orsi egy súlyos üzleti és magánéleti válság után talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Azóta már több mint 1,8 millió nőnek segített megtalálni a saját stílusát. Nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít.

A YURKOV Szalon működtetése mellett a nők mentorálását is fontos feladatának tekinti. 13 éve végzett coachként és hamarosan a kezében lesz buddhista tanítói diplomája is.

„Hosszú utat jártam be, mire megérkeztem a természetes, belső Nőhöz, és ebben nagy támogatást adott nekem a YURKOV Stílustanácsadó Szalon, hiszen itt több ezer nővel dolgozhattam együtt, beszélgethettem velük, hallhattam a történetüket. Rájöttem, hogy az én történetem minden nő története, és láttam, hogy a ruha alatt ott van az igazi, természetes nő.”

Mit tartalmaz a sorozat?

A feliratkozást követően 5 napon át minden nap kapni fogsz e-mailben egy leckét: egy rövid, könnyen feldolgozható videót, ami hozzásegít ahhoz, hogy minden egyes nap tanulj magadról valami újat. Kimondjuk azokat a belső bizonytalanságokat, amik minden nőt kínoznak, feltesszük a kérdéseket, amik teljesen más megvilágításba helyezhetik az egész nőiesség témakört.
A videók feldolgozásával töltött 5 napot követően egy élő online programon is találkozunk, hogy átbeszéljük a tapasztalatokat, megéléseket és azt, hogyan indított el ez a kurzus a változás útján. Felteheted a saját kérdéseidet is, amik megfogalmazódtak benned a téma kapcsán.

Pont olyan lesz, mint egy kihívás, csak itt egy olyan téma kerül terítékre, amiről mások nem beszélnek 😉

Kérd a minikurzust díjmentesen és ismerd meg a saját, természetes nőiességedet!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a videósorozathoz kapcsolódó fontos információkat, a YURKOV Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).